Verrassende routes

6 winterwandelingen in Overijssel

 • 2 minuten opladen
 • 6168 x bekeken

Sta vroeg op, pak je dik in en maak een heerlijke winterwandeling. Juist in de natuur of in de stad, de winter zorgt voor ware sprookjeslandschappen. Deze winter zijn veel wandelingen te combineren met toffe activiteiten. Ontdek het zelf.

 1. 6

  Winterwandeling Enter

  Maak een mooie winterse wandeling van 7,5 km in Enter. Laat je daarna verwennen bij Lapland Wonderdroom bij Landgoed het Rheins. Hier is een pop-up winterterras en pop-up restaurant in Lapland sfeer! Geniet van knisperend haardvuur, waar ook kinderen marshmallows kunnen smelten, een verwarmd terras en heerlijke winterse gerechten.

 2. 5

  Lichtbeeldenroute Zwolle

  De Zwolse binnenstad is ook dit jaar weer sfeervol aangekleed. De straten en pleinen zijn wederom opgetuigd met de jaarlijkse winterverlichting en lichtbeelden om dit najaar extra sfeer toe te voegen aan het bezoek naar Zwolle. De Lichtbeeldenroute vindt plaats van 10 december t/m 30 januari 2022!

 3. 4

  Midwinterhoornblaas Wandelingen

  Tijd om volop te genieten van het winterlandschap. En wat is er nou leuker dan om dat te doen tijdens een Midwinterhoornwandeling? Door heel Twente zijn wandelingen waar je deze traditie kan ervaren. Kom naar Ootmarsum, Tubbergen, Enschede of Losser.

 4. 3

  Enschede Light Up

  Nieuw deze winter: een 2 kilometer lange lichtroute langs bijzondere lichtprojecties. Loop van donderdag 15 t/m zondag 18 december in de avond door een lichtbelevenis in Enschede. Door verschillende technologieën weet je niet wat je ziet op verschillende locaties in de binnenstad. Ook leuk in Enschede, van 9 december t/m 8 januari 2023 is de ijsbaan terug op de Oude Markt!

 5. 2

  Winterwandeling met hapje & drankje

  Wandel gezellig mee met de winterwandeling van 6 km op zaterdagmiddag 17 december. Je kunt starten tussen 14.30 en 15.30 uur vanaf het Nicolaasplein. Dat is niet het enige in Denekamp. Hier staat ook een kerstdorp en op 17 december is hier ook een kerstmarkt

 6. 1

  Hanzestadswandeling Kampen

  Ontdek de eigen authentieke sfeer en charme van Kampen in winter decor tijdens de Hanzestadswandeling. TIP: Vier 10 en 11 december Kerst in Oud Kampen. De sfeervolle binnenstad verandert in een groot openluchttheater: van historische doorkijkjes naar een ver verleden tot persoonlijke ontmoetingen met de personages uit Charles Dickens’ kerstverhalen.