Doe-tips

Doe mee met de Adventskalender!

  • 2 minuten opladen
  • 1866 x bekeken

December ziet er dit jaar heel anders uit. We zitten meer dan ooit thuis en dat is juist in deze feestelijke maand goed voelbaar. Dagelijks toch wat geluk ontvangen? Doe mee met onze Adventskalender! Kras iedere dag mee voor mooie verrassende prijzen uit Overijssel.

Dagelijks geluk met de Adventskalender

Met het digitale krassen op de Adventskalender maak je iedere dag kans op prijzen. Van toegangskaartjes en lokale producten tot complete nachtjes en weekendjes weg. Win je niet? Dan ontvang je op z’n minst een mooie korting op de prijs. Stuk voor stuk mooie prijzen om naar uit te kijken.

Doe nu mee >

Wat kun je zoal winnen?

Dat kan van alles zijn! Zo bieden Hotel & Restaurant De Zon, Vakantiepark Sallandshoeve, Bungalowpark Hoge Hexel, Lumen Hotel en Events en Pillows Grand Hotel Ter Borch complete nachtjes weg als prijs aan. Smaakvol genieten is minstens zo belangrijk in december. Daarom worden er ook lekkere prijzen van De Maathoeve, Kaasboerderij Heileuver, De Buurman, Wijngaard de Wijnstaete, De Hoestinkhof, Bij Yo, Coperto Restobar en het Zwols Balletjeshuis verloot. En met een beetje geluk win je een gratis entree bij Stadsmuseum Almelo, Taman Indonesia of Museum De Fundatie. Of zelfs een heel jaar gratis naar De Flierefluiter!

Doe snel mee!
Of schrijf je hier direct in voor de dagelijkse reminder.