Wat te doen op Tweede Kerstdag in Overijssel

  • 3 minuten opladen
  • 5227 x bekeken

Wat te doen op tweede kerstdag? Een vraag die vele van ons bezig houdt in de magische decembermaand. Ondanks dat kerst er anders uitziet dit jaar maken we er met zijn allen het beste van!

Tweede kerstdag in Overijssel

Kerst, dé magische dagen aan het einde van elk jaar die over de hele wereld worden gevierd. Ben je nog aan het bedenken wat je wilt doen op Tweede kerstdag? Dan ben je hier aan het juiste adres! Er zijn namelijk genoeg leuke dingen te doen en te ondernemen in Overijssel, hetzelfde geldt voor eerste kerstdag! Deze veelzijdige provincie met een prachtige natuur, staan garant voor een gezellig Kerstmis. Al zijn de dagen donker en koud, de warmte en gezelligheid van Overijssel zorgt dat je er niet meer weg wilt!

Dat je op Tweede kerstdag geen uren lang meer in de keuken wilt staan maar er gewoon lekker op uit wilt gaan, wilt genieten zonder stress, snappen wij maar al te best. Steun de lokale ondernemer en haal eten af bij je favoriete restaurant en geniet samen met je gezin van een heerlijk kerstdiner.

Dickens Festijn Deventer
Dickens Festijn Deventer

Leukste Tweede kerstdag uitjes

Tijdens Tweede kerstdag zijn er allerlei uitjes te doen, maar wat zijn nou de leukste uitjes en welke uitjes zijn geschikt voor het hele gezin? Met deze tips plan je een leuke en succesvolle Tweede kerstdag:

Tips Tweede kerstdag

Kerstwandeling 2021
Doe mee met de kerstwandeling! Dit jaar worden er kerstwandelingen georganiseerd in de regio’s Zwolle, Oldenzaal en Enschede. Neem je telefoon met GPS mee en doe mee met de opdrachten en beantwoord de vragen onderweg! De kerstwandeling is leuk voor jong en oud en geheel coronaproof!

Ontdek de natuur
Overijsel is een walhalla voor natuurliefhebbers. Ook tijdens Tweede kerstdag kun je hier leuke activiteiten ondernemen. Ga bijvoorbeeld varen door de Weerribben, hoe bijzonder is dat? Vergeet je verrekijker of fototoestel niet mee te nemen, want vanaf het water heb je een prachtig uitzicht op de waterrijke omgeving. Uiteraard kun je ook een boswandeling of fietstocht maken door het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Spot vogels en verschillenden soorten planten, je kijkt je ogen uit hier!

Kies voor kerstarrangement!

Toe aan een ontspannen Tweede kerstdag en wil je even aan niet denken? Leg jezelf dan in de watten en geniet van een overnachting bij een van de luxe hotels in Overijssel . Of verblijf in het Fletcher Hotel-Restaurant in Steenwijk, waar je op tweede kerstdag heerlijk kan fietsen en wandelen in de prachtige natuur. Tevens heeft het hotel een centrale ligging in een schitterende omgeving bestaande uit prachtige meren, uitgestrekte heidevelden en bossen. Ideaal voor een boswandeling!

Giethoorn
Giethoorn