Voor de kleine ontdekker

De 5 leukste binnenspeelplaatsen voor als het regent

 • 2 minuten opladen
 • 16593 x bekeken

Op straat vormen zich plassen, op het raam dwarrelen druppels naar beneden en de lucht is grauw. Wat ga je dan doen met de kinderen? In Overijssel zijn genoeg uitjes voor als het buiten slecht weer is. En als de zon zich tóch laat zien, dan hebben deze uitjes ook nog buitenopties.

 1. 1

  Het Giga Konijnenhol

  Ga op avontuur in de ondergrondse speeltuin het Giga Konijnenhol op Vakantiepark de Beerze Bulten! Als ware konijntjes springen kinderen hier in het rond, van het ene speeltoestel naar het andere. En 's middags kijken ze naar de theatervoorstelling van mascotte Bultje.

 2. 2

  Ballorig in Overijssel

  Bij binnenspeeltuin Ballorig is het altijd feest. Leef je uit op de speeltoestellen, vier een onvergetelijk kinderfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In Overijssel zitten vier locaties, Zwolle, Nijverdal, Wijhe en Enschede.

 3. 3

  FunZone Zwolle

  Kom naar FunZone Zwolle en ervaar de ultieme trampoline-ervaring! Hier draait alles om actie, avontuur en plezier voor jong en oud. De trampoline area's bieden uitdagingen voor beginners tot gevorderde springers. Je kunt er terecht voor het oefenen van de coolste trucs en het laten zien van jouw springvaardigheden.

 4. 4

  FunZone Enschede

  Naast het trampolinepark wat FunZone Zwolle heeft de locatie in Enschede ook een indoor speeltuin, bowlingbaan en squashbaan. Neem een duik in de foam Pit, ontwijk de trefballen in de Dodgeball Area en glij met hoge snelheid van de snowglider.

 5. 5

  De Scheg in Deventer

  Is het slecht weer? Dan is sport- en belevingscentrum De Scheg een aanrader voor een dagje uit met kinderen. De Scheg staat om twee dingen echt bekend; het zwemparadijs en de schaatsbaan. Allebei binnen en allebei een super leuke activiteit voor de regenachtige of koude dag.