Voor de kleine ontdekker

De 5 leukste binnenspeelplaatsen voor als het regent

 • 2 minuten opladen
 • 8688 x bekeken

Op straat vormen zich plassen, op het raam dwarrelen druppels naar beneden en de lucht is grauw. Wat ga je dan doen met de kinderen? In Overijssel zijn genoeg uitjes voor als het buiten slecht weer is. En als de zon zich tóch laat zien, dan hebben deze uitjes ook nog buitenopties.

Bij slecht weer gaan we al snel met het gezin aan tafel zitten en spelletjes spelen. Hartstikke leuk, maar er kan veel meer! Ga op bezoek bij de boer, naar een indoor speelparadijs of een dagje stoom afblazen in een trampoline park.

 1. 5

  Djambo Kidsplay - Zwolle

  Djambo Kidsplay is een vrolijk indoor speelparadijs voor kinderen t/m 12 jaar in Zwolle. Aan iedereen is gedacht. Zo zijn er voor peuters twee speciale speelhoeken, maar kunnen ook de oudere kinderen hun lol op. Rijd met autootjes, klauter op de vulkaan of sport op het sportveld. Een dagje uit met kinderen naar Djambo Kidsplay is voor iedereen een feest.

 2. 4

  Rebound World trampoline park - Zwolle

  Of je hier bent om stoom af te blazen, een feestje te vieren of om jezelf uit te dagen … Rebound World is dé plek voor een leuk uitstapje met kinderen in Overijssel! Hier kun je niet alleen springen op trampolines, maar ook een potje trefbal spelen terwijl je springt of de bal in de basket proberen te gooien.

 3. 3

  Bounz - Deventer

  Ook Deventer weet hoe leuk kinderen het vinden om te springen. Doe in dit trampolinepark mee aan dodgeball, leer een truc van één van de bounz masters of spring lekker vrij van de ene trampoline naar de andere. Draag comfortabele kleding en ga los!

 4. 2

  De Scheg - Deventer

  Is het slecht weer? Dan is sport- en belevingscentrum De Scheg een aanrader voor een dagje uit met kinderen. Dit indoor speelparadijs is geschikt voor jong en oud. Hier kun je namelijk levend tafelvoetbal spelen, driftkarten, schaatsen, zwemmen en squashen. Dat wordt een actieve binnendag!

 5. 1

  De Ontdekhoek - Zwolle

  Een werkplaats was nog nooit zo tof als De Ontdekhoek. Jongens en meisjes van 4 tot 14 jaar kunnen hier meer dan 30 proefjes doen. Ontdek hoe je met zware keien snelstromend water tegenhoudt, van een aardappel chips maakt, foto’s in een donkere kamer ontwikkelt en heerlijk ruikende zeepjes maakt. Extra leuk aan dit uitje: wat je maakt, mag je (deels) mee naar huis nemen!