Voor de kleine ontdekker

Kom je onze pretparken in Overijssel ontdekken?

 • 1 minuten opladen
 • 3067 x bekeken

Over de kop in de achtbaan of de hoogte in met een zweefmolen. Of ga jij liever op avontuur met monsters uit de prehistorie: dinosaurussen? Met deze pretparken in Overijssel beleef je de grootste avonturen met het hele gezin!

 1. 4

  Familiepretpark De Waarbeek

  De Waarbeek in Hengelo biedt een toffe dag voor het hele gezin voor een betaalbare prijs. De Waarbeek is een echt nostalgisch familiepretpark.

 2. 3

  Dinoland

  Ga op ontdekkingsreis naar levensgrote dinosaurussen bij Dinoland Zwolle! Dit avontuurlijke speelpark combineert ontdekken, leren en actief spelen en is geschikt voor kinderen van 2 tot 14 jaar oud.

 3. 2

  Attractie- & Vakantiepark Slagharen

  In het attractiepark rol je van het ene avontuur in het andere avontuur. Blijf slapen op het vakantiepark!

 4. 1

  Avonturenpark Hellendoorn

  Avonturenpark Hellendoorn biedt 30 topattracties voor de hele familie, met dit seizoen een aantal primeurs! Zo breidt het park haar attractieaanbod in Dreumesland uit, kunnen bezoekers zich verbazen over de stunts die vertoond worden tijdens de nieuwe High Dive Stuntshow ‘De Drakenridders’, is het park rookvrijer geworden en wordt het horeca-aanbod aangepast. Voor de nodige waterpret combineren bezoekers in de zomer hun bezoek met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark.