Voor de kleine ontdekker

Beleef de 7 leukste kinderuitjes in Salland

 • 2 minuten opladen
 • 7507 x bekeken

Salland in Overijssel biedt diverse activiteiten en excursies voor kinderen. Tijdens een korte vakantie in Overijssel betrek je je kids er ook graag bij. Erop uit met de kinderen kan bijvoorbeeld resulteren in een bezoek aan de kinderboerderij waarbij ze knuffelen met konijnen en cavia's. Een ander leuk kinderattractie is het speelbos op de Sallandse Heuvelrug. Ga je het liefst met de gehele familie erop uit in Salland? Maak er dan met elkaar een onvergetelijke dag van in Avonturenpark Hellendoorn. Zijn je kinderen razend nieuwsgierig aangelegd en ontdekken ze graag hoe bepaalde zaken in elkaar steken? Volg samen met hen bepaalde speurroutes in en om Deventer en leer de omgeving op spectaculaire wijze kennen. Er is dus van alles te doen in het Sallandse. Bekijk daarom het aanbod kinderuitjes en ga voor een fantastische tijd in Overijssel.

 1. 7

  Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

  In het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug kun je alle informatie krijgen over de natuur, geologie en (cultuur)historie van dit unieke gebied.

 2. 6

  Speelboerderij Dondertman

  Een pareltje verscholen tussen het natuurschoon van buurtschap Espelo aan de voet van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. De speelboerderij in Holten staat al 25 jaar bekend voor een onbezorgd dagje uit voor jong en oud.

 3. 5

  Sport- en Belevingscentrum De Scheg

  Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer met 20.000 m2 zwemplezier, een overdekte kunstijsbaan, squashbanen en nog veel meer! Kom voor een compleet dagje uit met familie en vrienden!

 4. 4

  Natuurmuseum Holterberg

  Schitterend gelegen aan de zuidkant van de Sallandse Heuvelrug vind je Natuurmuseum Holterberg. Een uniek museum met een rijke geschiedenis.

 5. 3

  Avonturenpark Hellendoorn

  Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn kort.

 6. 2

  Ulebelt, Deventer

  Op de Ulebelt knuffel je niet alleen met de dieren, maar leer je er ook nog van alles over! Wist je bijvoorbeeld dat de geitjes het super fijn vinden om geaaid te worden, behalve als ze aan het eten zijn? De Ulebelt heeft twee grote natuurspeeltuinen waar je als kind wordt uitgedaagd om te spelen.

 7. 1

  Speel- en Recreatieboerderij de Flierefluiter

  Wil je een dagje uit met de kinderen? Centraal in Salland ligt de grootste én leukste speelboerderij van Oost-Nederland.
  De hele dag ravotten, spelen en genieten, wie wil dat nou niet?

  De hele dag ravotten, spelen en genieten, wie wil dat nou niet?