Doe-tips

Koningsdag 2021 in Overijssel: leuke autoritten voor het hele gezin.

  • 3 minuten opladen
  • 9527 x bekeken

Geen festivals of vrijmarkten, maar toch genoeg leuks om er een van Koningsdag 2021 in Overijssel een klein "feestje" te maken. Natuurlijk kun je het officiële programma van de Oranjebond volgen en het glas heffen tijdens de Nationale toast. Maar we delen ook een aantal initiatieven waarin je bijvoorbeeld in de auto tourt langs mooie plekken. Met vragen over de route, kroontjes tellen en leuke spelletjes onderweg met je telefoon. Hoe gezellig is dat?

De Koningsrit Elburg

Een autorit met leuke raadsels, puzzels en activiteiten in gemeente Elburg en omgeving voor jong en oud. Door mee te doen maak je kans op mooie prijzen. Online reserveren is noodzakelijk. Dit kun je doen op www.koningsrit.nl voor de prijs van € 14,95 per auto. Bij de start krijg je een startpakket met o.a. de route en de benodigde attributen voor de spelletjes onderweg.

omschrijving
omschrijving

Pak de auto door Salland of Twente; de roadtrip tegen de dip!

Deze Drive Through van Bcause is een activiteit voor het hele gezin. Met een routeboek op schoot navigeer je (ervaring geen vereiste) over de mooiste wegen door Salland of Twente, de keuze is aan jou! Ergens midden op de route kom je aan bij een lokale restauranthouder of B&B waar er een pakket met huisgemaakte lekkernijen voor je klaarstaat! Op het eindpunt kom je aan bij een lokale producent. Hier krijg je een pakket met verse producten mee voor thuis! Hoe lekker? Prijzen variëren o.b.v het aantal (2 tot 5) personen per auto:
– 2 personen: €55,- p.p.
– 5 personen: €28,- p.p.
Lees hier alles over de route en hoe je kunt deelnemen >

Culinaire route Twente

Ontdek culinair Twente tijdens een mooie autoroute van circa 60 km door Twente. Bij vier restaurants onderweg staat er een afhaalgerecht voor je klaar, wat samen een 4-gangen diner vormt. Het startpunt is bij het ’t Coopmanshuys in Almelo. Daar ontvang je de route met de uitleg en het voorgerecht. De kosten zijn € 39,95 (inclusief route en 4-gangen diner)
Meer informatie en reserveren kan hier >

Salland autopuzzelrit

Vanaf € 8,00 per persoon kan je in jouw eigen auto deelnemen aan de autopuzzelrit. Lastige puzzels, een mooie route, hersenkrakers en iets lekkers voor onderweg. Je start bij Schuilenburg, waar je het routeboekje ophaalt met de puzzelvragen. Het is ook mogelijk om vooraf een heerlijke borreltas of picknicktas bij de puzzeltocht te reserveren. Een super leuk uitje voor met het gezin! Meer informatie en reserveren kan hier

Fijne Koningsdag!