Galerie HartWare

Galerie HartWare, een nieuwe en toegankelijke kunstgalerie aan de Haverstraatpassage 64, waar op een originele wijze hoogwaardige kunst in een unieke mix van curiosa, antiek en mode accessoires wordt gepresenteerd.

Het initiatief voor deze originele formule komt van eigenaresse Geesje Ottens, die op deze manier kunst voor een breder publiek toegankelijk wil maken. “In het verleden had ik wel eens moeite om een galerie binnen te gaan, het voelde als een drempel. Daardoor vond ik niet de ruimte om in ontspanning de schoonheid van een schilderij of sculptuur in mij op te nemen en mijn eigen onbevangen mening te vormen. Ik merkte dat ik hier niet alleen in stond en dat veel mensen hierdoor de schoonheid van kunst aan zich voorbij laten gaan. Met HartWare wil ik dit patroon doorbreken, de liefde voor kunst behoort namelijk aan iedereen."

Bij Galerie Hartware vind je in allerlei prijsklassen mooie spullen die je een glimlach geven, het hart kunnen raken. Een gezellige winkel met een wisselende collectie waar je graag even binnen loopt en kunt slagen voor dat prachtige doek aan de muur of gewoon een leuke armband voor jezelf of een vriendin. Daarnaast geven ze advies aan mensen die kunst aan hun interieur willen toevoegen en bieden ze de mogelijkheid om schilderijen en sculpturen van een bekende kunstenaar als bijvoorbeeld René Guillot te huren, waardoor je zonder grote investering toch een tijdje van een topstuk kunt genieten en ook eens kunt afwisselen.