Atelier Mooi Glas

In het buitengebied van Hengelo geeft Zwaantje Breider workshops glas bewerken. Met een beetje handigheid, gevoel voor kleur en enthousiasme is werken met glas voor iedereen mogelijk.

Mooi glas geeft kleur en warmte – om naar te kijken – om van te genieten – Niets is mooier om licht door het glas te zien schijnen – om de wereld van kleur te zien veranderen.

Altijd al iets van mooi, gekleurd glas willen hebben? Altijd al iets met glas willen doen? Alleen, samen met vrienden/vriendinnen, collega’s, familie? U bent van harte welkom.

Glas kan gevormd worden in een glasoven, maar kan ook verwerkt worden in Glas in lood en met de techniek Tiffany. Al deze verschillende technieken kunt u uitproberen in ons atelier.

Met een workshop bij Atelier Mooi Glas komt u zeker thuis met iets moois van glas.

Altijd al iets van mooi, gekleurd glas willen hebben, maar u bent zelf helemaal niet handig? U kunt in ons atelier ook kopen of een opdracht geven voor iets in uw stijl en kleur.

Herinneringen in glas Atelier Mooi Glas heeft ook voorbeelden van glas voor op een graf. Iets persoonlijks en unieks van glas op het graf van uw dierbare, geeft blijk van een heel eigen beleving. Ik kan dat voor u maken, maar ik kan u ook helpen om het zelf te ontwerpen en maken.

voorzieningen

Type

  • Traditionele Kunst