Galerie & atelier Salon Silverder

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 28 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Midden op de Brink in Deventer vlakbij het VVV en de Wilhelminafontein bevindt zich de informele en permanent opengestelde middeleeuwse

Midden op de Brink in Deventer vlakbij het VVV en de Wilhelminafontein bevindt zich de informele en permanent opengestelde middeleeuwse kelder Salon Silverder van levenskunstenares Silvia Bartelds.

De kracht van haar werk wordt direct voelbaar wanneer je de rust van deze oergrond betreedt. Je kunt haar namelijk ontmoeten in haar galerie terwijl ze schildert en uitleg geeft over haar bijzondere natuurlijk materiaalgebruik: zelfbereide verf van pigment en ei (tempera) en bladmetaal, geschilderd op paneel of linnen. Het thema klassieke icoon krijgt een nieuwe boodschap. Haar poëzie, stoelmassages en engel-schilderijen verwarmen, omhullen en beschermen. Er is ruimte voor kleinschalige evenementen, zoals muziek, meditaties en klankschaalconcerten. Wees welkom!

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!