Het Bouwhuis

Kleine Overstraat 17, 7411JH Deventer

Uniek winkelconcept dat de lekkerste delicatessen combineert met hoogwaardige beeldende kunst uit de buurt en daarbuiten: Fine Art & Fine

Uniek winkelconcept dat de lekkerste delicatessen combineert met hoogwaardige beeldende kunst uit de buurt en daarbuiten: Fine Art & Fine Food!

Bij Het Bouwhuis gaan bijzondere delicatessen en beeldende kunst hand in hand. Het Bouwhuis exposeert, verkoopt en verhuurt beeldende kunst van kleine, lokale kunstenaars tot grote namen uit heel het land. Eigenaren Harm en Henriëtte combineren dit bijzondere kunstaanbod met diverse delicatessen vanuit heel de wereld, waaronder bier uit Finland, zoetigheden uit Italië en heerlijke marmelades uit Frankrijk.

De delicatessen zijn stuk voor bijzonder en uniek in zijn soort. De producten zijn vaak biologisch en worden op kleine schaal geproduceerd. Soms komen ze uit verre oorden en soms van de Overijsselse en Gelderse akkers. Het Bouwhuis opereert onder het motto: Fine Art & Fine Food. De actuele kunstcollectie vind je op de website, de delicatessen in de Kleine Overstraat.

Contactgegevens

Het Bouwhuis

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!