Manon Leeflang

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Aangesloten bij Beeldend Kunstenaars Losser-Overdinkel. Deelnemer open Ateliers gemeente Losser, Overdinkel en Gronau. 21 en 22 mei 2016 van 12.00-17.00 uur.

Manon Leeflang (Enschede 1969) studeerde in Leeuwarden aan de opleiding voor het kunstonderwijs aldaar. Kwam in 1999 terug naar haar geboortestreek Twente en vestigde zich uiteindelijk in Losser, het dorp waar zij opgroeide. Altijd op zoek naar de kern van wat haar als kunstenaar raakt, schildert Manon vaak portretten en figuren van de mensen en de dingen om haar heen. Haar werk is figuratief, maar heeft ook een abstracte kant. De olieverf met alle eigenschappen van dien- is net zo belangrijk als het voor de hand liggende onderwerp, portret of de figuur.

Voor informatie over het werk, exposities, cursussen en workshops of over het plaatsen van een (portret)opdracht kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Cultuur
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen.
Zoek advies!