Studio15 Talenthouse

Kolthofsingel 15, 7602 EM Almelo

Studio15 Talenthouse is het platform voor creatieve jongeren in Twente. Dis is de plek voor alles op het gebied van New Arts.

Studio 15-talenthouse

Studio 15-Talenthouse is een samenwerking tussen het jongerenwerk van Avedan (voorheen Scoop Welzijn) en Kaliber Kunstenschool. Op 7 juli 2017 opende Studio 15 haar deuren en sindsdien werken ze hard aan het samenstellen van een gratis talentontwikkelingsprogramma voor jongeren op het gebied van o.a. muziek, dans, beeld en geluid en ondernemerschap.

Ontdek je talent

Studio 15 biedt jongeren de kans om te ontdekken waar hun talenten liggen en deze vervolgens verder te ontwikkelen. Dit doen zij door het aanbieden van gratis ruimte om te trainen, coaching & masterclasses, én het bieden van een podium.

Wat biedt Studio 15 nog meer aan

Studio 15 biedt naast de dagelijkse coaching ook geregeld ‘masterclasses’ aan waar jongeren gratis aan kunnen deelnemen. Dit zijn vaak eenmalige lessen die gegeven worden door een professional uit een van de verschillende disciplines. Daarnaast zijn er verschillende open podia waar iedereen aan deel mag nemen of binnen mag komen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.studio15almelo.nl of volg Studio 15 op social media via @studio15_talenthouse.

Contactgegevens

Studio15 Talenthouse

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!