TANKSTATION cultureel vulpunt

Deurningerstraat 28, Enschede

een culturele ontmoetingsplek voor jong en oud waar kunst, cultuur, educatie, wetenschap en heerlijk eten samenkomen om elkaar te stimuleren en aan te vullen.

Bezoekers worden door middel van kruisbestuiving zowel met elkaar als het rijke aanbod van culturele initiatieven en activiteiten in aanraking gebracht.

Door het ontwikkelen van een breed en toegankelijk kunst- platform in Enschede werken vele enthousiastelingen samen waarbij de combinatie van verschillende functies en activiteiten een belangrijke rol spelen in het creëren van een uitdagend aanbod voor bezoekers. Hierbij kan je denken aan (vegetarische) diners, exposities, performances, lezingen, filmavonden, glasblaas demonstraties of workshops.

Lekker Eetcafe! Iedere dinsdag 18-20u! voorgerecht € 3 - hoofdgerecht € 5 - nagerecht € 3 drie gangen € 10 - kindermenu (klein hoofdgerecht & toetje) € 6 En op donderdag een dagschotel voor € 5. Alles is vegetarisch. Bij bijzondere diëten / allergieën zijn geen probleem, graag mailen naar: tankstationenschede@gmail.com

Reserveren kan tot en met maandagavond. Het is niet verplicht, maar verzekert je wel van een plekje. Ook maak je het zo makkelijker om de hoeveelheden eten in te schatten waardoor er minder verspild wordt. Het eten begint om 18.00 uur, reserveringen zijn tot 18.30 uur geldig en je kunt tot ca 19.00 uur aanschuiven.

Altijd vegetarisch, iedere eerste dinsdag van de maand zelfs veganistisch! Een wereldkeuken, Muziek op donderdag, laatste zondag Yoga en Brunch, filmavonden, kunst, ateliers, workshops en jamsessions en nog veel meer.

Meer informatie, zie website en facebook!
http://www.tankstationenschede.nl facebook.com/tankstation

Contactgegevens

TANKSTATION cultureel vulpunt

voorzieningen
Keuken
  • checkmark Vegetarisch
Diëten
  • checkmark Vegetarisch
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!