Stichting Indigo Almelo

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De Stichting Indigo Almelo stelt zich ten doel om in de Kunsthal kwalitatief hoogwaardige tentoonstellingen te organiseren van hedendaagse kunst. De tentoongestelde kunst moet niet alleen hoogwaardig, maar tegelijk ook inspirerend en spannend zijn.

De tentoonstellingen variëren van schilderijen en beeldhouwwerken tot sculpturen, keramiek en sieraden. Maar ook van fotografie, video, objecten en installaties.

Jaarlijks wordt een vijftal tentoonstellingen georganiseerd. Indigo Almelo streeft ernaar om dit aantal uit te breiden tot het oorspronkelijke aantal van zeven.

De kosten van de tentoonstellingen worden voor een deel gedekt uit een projectsubsidie van de gemeente Almelo, maar voor het overgrote deel uit donaties. De tentoonstellingen worden gefaciliteerd door Theater Hof88.

Naast de Stichting Indigo is er in 2009 ook een Stichting Vrienden van Indigo opgericht.

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Archeologie & historie
  • checkmark Cultuur
  • checkmark Klassiek
  • checkmark Multicultureel
  • checkmark Religieus
  • checkmark Traditionele Kunst
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!