't Alding

Op Erve Nijkamp in een oude Twentse boerenschuur is atelier " ’t Alding" gevestigd. Een inspirerende ontmoetingsplek waar kind en volwassene worden uitgedaagd om eigen creativiteit met textiel, verf, klei of papier te ontwikkelen.

In het sfeervolle atelier ’t Alding kunt u ont-moeten. Even weg van alle dagelijkse beslommeringen. Even uw gedachten een andere richting geven en uw creatieve talent ontdekken en ruimte geven.

De mogelijkheden in ’t Alding zijn zeer divers. U kunt samen met familie, vrienden, gezin, buren en/of collega’s diverse gelegenheden aangrijpen voor een creatief moment zoals een: vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest van (groot)ouders/kinderen, teamuitje, noaberuitje, vriend(inn)endag of bedrijfsuitje. Ook een regenachtige dag op uw vakantieadres kan aanleiding zijn om ’t Alding te bezoeken. Maar ook zonder een bepaalde reden bent u met minimaal 5 personen van harte welkom.

U hebt geen ervaring met beeldende materialen nodig. U werkt onder professionele begeleiding van de docent. U zult versteld staan van uw eigen creatie.

In ’t Alding maakt u uw eigen collage, sieradendoosje, sieraad, schilderij of boetseerwerk al dan niet in combinatie met een wandeling/puzzeltocht door de prachtige omgeving van landgoed Herinckhave om in de natuur inspiratie op te doen.

U kunt kiezen uit workshops van 2 uur, een dagdeel van 3 uur of een dag arrangement van 6 uur inclusief materialen en versnaperingen. In overleg is een uitgebreide twentse lunch mogelijk. Data zijn in overleg.

Daarnaast verzorgt ’t Alding:

  • Schildercursussen in blokken van 4 lessen op donderdagavonden van 19.00 -21.30 uur.

  • Kleding pimpen en ontwerpen op vrijdagochtenden van 9.30 - 12.00 uur

  • Creatief werk op opdracht

  • Educatieve workshops voor basisschoolkinderen en hun leerkrachten

  • Zomerschool voor kinderen tussen 8 & 12 jaar in week 5 en 6 van de zomervakantie

Zie voor verdere informatie en opgave de website www.kunstschoolalding.nl Documentatie en goede materialen zijn aanwezig.

Aanmeldingen via ine@alding.nl of ineheerink@hotmail.com of telefonisch 06-83219876

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Creatief
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!