Kruideniersmuseum Almelo

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het Kruideniersmuseum is gelegen in het buitengebied van Almelo. Heimwee naar vroeger? Kom dan langs in dit nostalgische kruidenierswinkeltje.

Verzamelaar Wijnand Veenendaal heeft een minimuseum in Almelo. Het heet Grootmoederstijd. In het kruidenierswinkeltje en bakkerijtje is de sfeer van grootmoeders tijd op te snuiven. De winkel is sfeervol ingericht en je waant je in een ander tijdperk. Je bevind je in de wereld van de jaren vijftig van de vorige eeuw door de verscheidene gebruiksvoorwerpen uit die tijd. Kom in de wereld van nostalgie!

Het afgelopen jaar mocht het Kruideniersmuseum uit alle delen van Nederland mensen ontvangen. Wil jij ook langskomen? Maak dan telefonisch een afspraak met het Kruideniersmuseum: 0546-824562 of 06-13432781. Dan krijg je het adres en kun je ouderwets gaan genieten!

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Erfgoed
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!