De Fermerie

Dit prachtige pand is in 1638 gebouwd als hospitaal maar is vooral bekend geworden als het buurthuis van het Noordenbergkwartier. Naast buurtactiviteiten en vergaderingen worden er kleinschalige muziek- en theatervoorstellingen geprogrammeerd.

In de historische binnenstad van Deventer ligt,dicht bij de IJssel, aan het Muggeplein, De Fermerie. Dit prachtige pand is in 1638 gebouwd als hospitaal maar is vooral bekend geworden als het buurthuis van het Noordenbergkwartier. Naast buurtactiviteiten en vergaderingen worden er kleinschalige muziek- en theatervoorstellingen geprogrammeerd. Ook voor alle soorten bijeenkomsten kunnen de zaal, café, keuken en atelier gehuurd worden en verzorgen we graag de catering. De Fermerie is een sociale onderneming. We bieden dagbesteding en leer-werktrajecten aan mensen met een beperking en/of grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Voel je thuis bij De Fermerie, dat is het motto waaronder Han Koerhuis en Marianne de Bakker De Fermerie, sinds 2011, met ziel en zaligheid, runnen. Wat ons betreft geldt dat voor alle bezoekers, medewerkers en betrokkenen. We hopen dat u zich ook bij ons thuis voelt!

voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi