Theater Gnaffel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het Zwolse theatergezelschap Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De poppen staan naast de acteurs op het toneel als gelijkwaardige personages.

Artistiek leider Elout Hol heeft een uitgesproken en eigen speelmethode en theatertaal ontwikkeld: hartstocht en intimiteit zijn kenmerkend voor de voorstellingen. Gnaffel is eigenzinnig, fantasievol, poëtisch en vol humor. De kwaliteit van het gezelschap wordt steeds breder erkend: ‘Het boek van alle dingen’ is door vakblad TM Theatermaker in de top 5 van beste jeugdtheatervoorstellingen 2009/10 opgenomen. In 2006 heeft Gnaffel de Zilveren Krekel ontvangen en in 2007 de Gouden Krekel, de eervolle onderscheidingen van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties voor de meest indrukwekkende jeugdtheaterproducties.

Contactgegevens

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!