Cultuurschip Thor

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Cultuurschip Thor ligt op een vaste plek in de Stadsgracht (Thorbeckegracht) in het mooiste deel van historisch Zwolle.

Deze unieke sfeervolle locatie, compleet met een prachtige vleugel op het podium, biedt tijdens de intieme concerten ruimte aan een select publiek van maximaal vijftig personen. Een plek waar de mooiste muziek intens beleefd wordt, dichterbij kan bijna niet….

Elke tweede en vierde zondag van de maand, om 12 uur en nog eens om 15 uur presenteert Cultuurschip Thor het inmiddels befaamde ‘Uurtje Cultuurtje’: Een uur inspirerende muziek in een brede programmering. Daarnaast is er ‘StarrJazz’ : Ongeveer één keer per maand een luisterconcert door de beste Jazz professionals. Ga naar de website om het veelzijdige aanbod te bekijken en uw kaartjes te kopen.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!