De verhalenboot

Pletterstraat 20, 8011 VG Zwolle

Welkom op De Verhalenboot! Dit is het organisatorische en artistieke bolwerk in Zwolle voor festivals en evenementen die te maken hebben met storytelling, muziek en cultuureducatie.

Uw evenement Bedrijven en particulieren kunnen de kennis van De Verhalenboot aanwenden om hun eigen exclusieve vertelevenement, lunchworkshop of verteldiner te laten organiseren. Het romantische scheepszaaltje met het betoverende achterdek en de authentieke bar is hier bij uitstek geschikt voor.

Uw (marketing)verhaal Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verhaal voor bedrijven en organisaties, inclusief de bijbehorende marketing en communicatie, voor de sectoren kunst, cultuur en biologisch(dynamische) landbouw.

De Verhalenboot is (mede-)organisator van: - Midwinter Spooktocht - Het Vertellersgilde - Verhalenfestival Zwolle Unlimited - Cultuureducatiefestival Woest

De Verhalenboot heeft te gast op haar locatie: - Vertelacademie NL/BE - Schrijversvakschool Groningen/Noord-Nederland

Rob Bults en Kitty Peetoom Wij, verhalenmakers en organisators Rob Bults en Kitty Peetoom, hebben ons leven gewijd aan het verhaal, want verhalen kunnen een brug vormen tussen mensen van alle culturen, leeftijden en overtuigingen. Met de Verhalenboot zijn we sinds 2005 in Nederland belangrijke aanjagers van de vertelkunst. In vele vormen! We verbouwden deze Wad- en Sontvaarder uit 1927 tot majestueus schip met authentieke bar en (theater)zaal, en een uitnodigend, overdekt achterdek. Vanuit hier gebeurt het, als het om verhalen gaat!

Contactgegevens

De verhalenboot

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!