De verhalenboot

Welkom op De Verhalenboot! Dit is het organisatorische en artistieke bolwerk in Zwolle voor festivals, educatie en content-marketing op het gebied van storytelling, fotografie, film en muziek.

Productiehuis De Verhalenboot voert de artistieke en zakelijke directie van een aantal grote verhalenfestivals in Zwolle: Internationaal Vertelfestival Zwolle Unlimited en het Wereldberoemde Verhalenfestival. Daarnaast is het projecteigenaar van cultuureducatiefestival/onderwijslaboratorium Woest. De Verhalenboot huisvest een vakschool voor verhalenvertellen en schrijven.Ook is het initiator van Het Vertellersgilde, een praktijkopleidingsplek voor jonge verhalenvertellers. ↵ De Verhalenboot produceert verhalen, vertellingen en evenementen. Op onregelmatige basis organiseert De Verhalenboot voorstellingen en kennistrajecten m.b.t. de traditie van het verhalenvertellen.

Uw (marketing)verhaal Wij zijn gespecialiseerd in het maken van verhaal voor bedrijven en organisaties, inclusief de bijbehorende marketing en communicatie, voor de sectoren kunst, cultuur, onderwijs en biologisch(dynamische) landbouw.

Rob Bults en Kitty Peetoom Wij, verhalenmakers en organisators Rob Bults en Kitty Peetoom, hebben ons leven gewijd aan het verhaal, want verhalen kunnen een brug vormen tussen mensen van alle culturen, leeftijden en overtuigingen. Met de Verhalenboot zijn we sinds 2005 in Nederland belangrijke aanjagers van de vertelkunst. In vele vormen! We verbouwden deze Wad- en Sontvaarder uit 1927 tot majestueus schip met authentieke bar en (theater)zaal, en een uitnodigend, overdekt achterdek. Vanuit hier gebeurt het, als het om verhalen gaat!

Contactgegevens

De verhalenboot

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Handmatige entreedeur
  • Lichte helling
  • Rolstoeltoegankelijk