Perrontheater

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het Perrontheater is sinds 2014 de thuisbasis van Theatergroep De Jonge Honden. Een culturele hotspot, op nog geen vijf minuten van het Centraal Station in Zwolle.

Het is een culturele plek voor amateurgezelschappen, scholen die repeteren, studenten met een eindexamenvoorstelling, flexwerken, vergaderingen of presentaties. In de weekenden treden er bandjes op, worden er filmavonden, debatavonden en PerronBorrels georganiseerd. Het is een plek om met Zwollenaren en de stad Zwolle in contact te komen.

Het Perrontheater is gevestigd in een voormalig NS-gebouw dat de sfeer uitademt van de stukken van Theatergroep De Jonge Honden; rauw en authentiek. Het voormalig postgebouw van de NS werd eind 19e eeuw gebouwd als postdepot waar de paarden vertrokken met de post.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!