Theater Sonnevanck

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Theater Sonnevanck is het jeugdtheatergezelschap van Oost-Nederland. Ze maken muziektheater voor iedereen vanaf 4 jaar.

Theater Sonnevanck is het jeugdtheatergezelschap van Oost-Nederland. Theater Sonnevanck maakt muziektheater voor kinderen en jongeren. De voorstellingen gaan over leven en samenleven in deze tijd, volwassen thematiek voor een jong publiek. Theater Sonnevanck trakteert je op muziektheater dat een feest is voor ogen, oren, gevoel en verstand. Met aansprekende en humorvolle voorstellingen wordt je verbeeldingskracht wakker geschud.

Vanuit standplaats Enschede speelt Theater Sonnevanck in theaters en op scholen in heel Nederland, met extra aandacht voor Overijssel en Gelderland. Sinds 2013 maakt Sonnevanck samen met Toneelgroep Oostpool voorstellingen voor jongeren vanaf 12 jaar.

Theater Sonnevanck is één van de acht gezelschappen die samen de landelijke basisinfrastructuur voor jeugdtheater vormen.

Contactgegevens

voorzieningen
Toegankelijkheid
  • checkmark Assistentiehonden toegestaan
  • checkmark Drempelvrij
  • checkmark Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • checkmark Invalidentoilet
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!