Rabotheater Hengelo

Naast de gevarieerde programmering van theatervoorstellingen, biedt het Rabotheater een inspirerend en veelzijdig decor voor evenementen van 10 tot 2.000 personen.

Het Rabotheater, gelegen in het centrum van Hengelo, is uitgerust met twee fraai vormgegeven en uiterst functionele theaterzalen (327 en 880 zitplaatsen), een filmzaal (90 zitplaatsen), een restaurant, diverse vergaderzalen en ruime foyers. De zalen en foyers zijn uitermate flexibel in te delen. In beide theaterzalen kunnen de stoelen verwijderd worden. Hierdoor kunnen de zalen ook gebruikt worden voor beurzen, als dinerruimte of voor een groot feest. Voor elke gelegenheid is er een geschikte zaal! Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod van theatervoorstellingen op de website van het Rabotheater.

Een rondleiding in het theater behoort tevens tot de mogelijkheden. Deze duurt ongeveer 50 à 60 minuten en begint met een korte presentatie over het bouwen, spelen en afbreken van een voorstelling met aansluitend een rondleiding voor én achter de schermen. De rondleiding is geschikt voor groepen tot maximaal 15 personen en kost € 50, (ex. btw). Uiteraard kunnen bij grotere aantallen de mensen onderverdeeld worden in meerdere groepen.

Tip: combineer de rondleiding met een voorstelling! Dan zie je de voorbereiding en de opbouw én het eindresultaat!

Contactgegevens

voorzieningen
  • checkmark Ontmoeten
Toegankelijkheid
  • checkmark Bereikbaar via trein
  • checkmark Lift
Zoek advies!