Studio15 Talenthouse

Studio15 Talenthouse is de plek waar talentontwikkeling voor jongeren op het gebied van kunst &cultuur centraal staat . Studio15 is een samenwerkingsverband tussen Cultuur en Welzijn en richt zich daarnaast ook op persoonlijke, professionele en sociale ontwikkeling van jongeren.

Studio 15-talenthouse

Studio 15-Talenthouse is een samenwerking tussen het jongerenwerk van Avedan (voorheen Scoop Welzijn) en Kaliber Kunstenschool. Op 7 juli 2017 opende Studio 15 haar deuren en sindsdien werken ze hard aan het samenstellen van een gratis talentontwikkelingsprogramma voor jongeren op het gebied van o.a. muziek, dans, beeld en geluid en ondernemerschap.

Ontdek je talent

Studio 15 biedt jongeren de kans om te ontdekken waar hun talenten liggen en deze vervolgens verder te ontwikkelen. Dit doen zij door het aanbieden van gratis ruimte om te trainen, coaching & masterclasses, én het bieden van een podium.

Wat biedt Studio 15 nog meer aan

Studio 15 biedt naast de dagelijkse coaching ook geregeld ‘masterclasses’ aan waar jongeren gratis aan kunnen deelnemen. Dit zijn vaak eenmalige lessen die gegeven worden door een professional uit een van de verschillende disciplines. Daarnaast zijn er verschillende open podia waar iedereen aan deel mag nemen of binnen mag komen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.studio15almelo.nl of volg Studio 15 op social media via @studio15_talenthouse.

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Assistentiehonden toegestaan
  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
  • Invalidentoilet

Wifi

  • Gratis Wifi