Prismare

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Prismare is het Hart van Roombeek. Het cluster kent talrijke voorzieningen zoals de Brede School, een levendig jongerencentrum, de bibliotheek en diverse kinderdagverblijven.

In Prismare is altijd wat te doen! Daar zijn ze trots op. Kom ook eens kijken of meedoen. Naast de 20 ‘vaste bewoners’ van Prismare hebben ruim 30 verenigingen hun stek aan de Roomweg 167d gevonden. Zij organiseren regelmatig allerlei activiteiten. Zij komen bijvoorbeeld wekelijks repeteren, trainen of vergaderen in één van de vele multifunctionele ruimtes in Prismare. Voor elk wat wils dus! Op zoek naar een leuke activiteit of hobby? Kom dan gerust eens een kijkje nemen.

Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden van Prismare. De medewerkers van het I-Punt van Prismare vertellen je hierover graag meer. Ook kunnen zij je informeren over de huisgenoten en activiteiten in de wijk.

Bij het I-Punt in Prismare kun je ook terecht voor theaterkaarten en voor leuke cadeaus uit de Top-Art winkel! Tot ziens in Prismare!

Theater Prismare

In Theater Prismare kun je het hele seizoen genieten van betaalbaar TopTheater. Het aanbod is divers; van cabaret, revue en toneel tot concerten, muziektheater en kindervoorstellingen. Verschillende amateurgezelschappen maken geregeld gebruik van het sfeervolle theater. Daarnaast vinden er ook regelmatig debatten en lezingen plaats.

De koffie staat klaar bij Schenk Atelier Katoen!

Je wordt er van harte welkom geheten door de enthousiaste mensen met een beperking die de koffieschenkerij en het atelier van Estinea gaan runnen.

Bij Katoen kun je terecht voor een lekker kopje koffie,thee, fris en een kleine kaart met o.a. verse appeltaart en heerlijke tosti's. Het Schenk Atelier zit in Prismare, Roombeek en wil graag dé koffiekamer van Roombeek worden.

Naast de horeca-activiteiten is het ook een het atelier van waaruit cliënten op kleine schaal aan houtbewerking en creatieve werkvormen doen.

Katoen is elke maandag tot vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Workshopatelier

In het Workshopatelier bij Prismare is van alles te beleven. Schilderen, beeldhouwen, een prachtig boeket bloemen schikken of uw eigen sieraad maken. Onder deskundige begeleiding heb je het zo onder de knie. Kom workshoppen bij Prismare.

Arrangementenspecialist Cognit

Op zoek naar een verrassend uitje, een volledig en op maat gesneden arrangement óf een spannende ontdekkingstocht? Dan is Roombeek de basis; Cognit van Prismare graag uw gastheer! Cognit verzorgt o.a. rondleidingen door Roombeek, maar ook fietstochten of spannende spellen door Roombeek.

Top-Art Winkel

Top Art is een initiatief van Estinea, een organisatie voor zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Top Art is een winkel met een verhaal en een plek om -ook na werktijd- nog snel een leuk cadeau te kopen!

Exposities

In Prismare staat het bol van de kunst. Je vind er prachtige kunstwerken en doorlopend wisselende exposities.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.
Zoek advies!