Café de Bestemming

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Café de Bestemming is een gezellig bruin café in de binnenstad van Oldenzaal, gelegen in één van de de oudste straatjes van Oldenzaal, naast het Palthe-museum en tegenover het Michgoriushuis.

Kom je de historische Marktstraat inlopen dan waan jij je een aantal eeuwen terug in de tijd. Neem bij mooi weer plaats op één van de buiten zitplaatsen van Café de Bestemming en voel de oudheid. De bediening bij Café de Bestemming is zoals die hoort te zijn, gastvrij, vriendelijk en met de nodige productkennis. In de avonduren is het vooral een oergezellig café met Twentse nuchterheid. Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Maar uiteraard heeft de uitbater er geen problemen mee als er zo nu en dan gek wordt gedaan.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Oldenzaal.
Zoek advies!