Doe-tips

6 x Bowlen in Overijssel, met het zweet in de handen

 • Geschreven door Maryke
 • 3 minuten opladen
 • 16930 x bekeken

Ben jij een teamspeler en wel in voor een ouderwets gezellige middag of avond met familie of vrienden? Ga dan bowlen op één van de vele hypermoderne, hightech of trendy bowlingbanen die Overijssel biedt. Je kunt ‘bij ons’ zelfs bowlen in een oude mijngang of onder de laserlichten en glow in the dark effecten. En wij weten, de gezelligheid en competitie maken hongerig en dorstig. Gelukkig hebben de meeste bowlingbanen in Overijssel de mogelijkheid om voor, tijdens of na het bowlen een hapje te eten.

 1. 6

  Hotel Restaurant Wapen van Delden

  Het Wapen van Delden ligt op 20 minuten rijden vanaf Enschede. Je komt hier voor het eeuwenoude wandelstadje Delden, om te wandelen of om te genieten van lekker eten en een gezellige sfeer. Logeer je in het Wapen van Delden dan kun je één van de vier bowlingbanen huren voor een paar uurtjes plezier. De bowlingbanen zijn ook te huur voor groepen vanaf 20 personen. Je kunt gebruik maken van vier verschillende bowling-arrangementen met een hapje en drankje, een lekker buffet of indoor BBQ. Zijn er kinderen bij? Alle bowlingbanen zijn voorzien van automatische bumpers voor kinderen.

 2. 5

  Bowling Enschede

  Bowling Enschede beschikt over 16 zeer moderne bowlingbanen en is een ideale locatie voor families, bedrijfsuitjes of andere feestjes. Of je nu met vrienden, familie of collega’s komt, het is altijd gezellig. Bowling Enschede beschikt over twee aparte zalen welke gekoppeld kunnen worden aan het bowlingcentrum. Deze twee zalen lenen zich perfect voor diverse soorten buffetten, arrangementen, vergaderingen, presentaties of een diner.

 3. 4

  Deventer Buitensociëteit & Bowling

  Deventer Buitensociëteit & Bowling is al meer dan 40 jaar een begrip in Overijssel. Het is een plek waar je met het zweet in de handen jacht maakt op een nieuw baanrecord. Of waar je steeds vergeet dat je aan de beurt bent omdat je zo druk bent met kletsen. Het kan allemaal bij Deventer Buitensociëteit & Bowling of je nu competitief of recreatief ben, 65-plus of 10-min. Naast bowlen kun je er ook terecht voor een lunch, high tea, buffet of om te steengrillen, plaatgrillen of BBQ-en.

 4. 3

  Preston Palace in Almelo

  All-inclusive Family Resort Preston Palace in Almelo heeft heel veel verrassende faciliteiten in huis. Schrik niet, want je vindt er onder andere een complete kermis, een subtropisch zwemparadijs, een midgetgolfbaan, een bioscoop en ja hoor, ook een bowlingbaan. Niet zomaar een bowlingbaan, maar een underground bowlingbaan. Hier gooi je een strike, als je dat kunt natuurlijk, in een oude mijngang. Als je op zoek bent naar iets speciaals, ben je hier echt op de juiste plek.

 5. 2

  Familierestaurant Troubadour

  In Tubbergen, midden in Twente, ligt het kindvriendelijke familierestaurant Troubadour. Een heerlijke en landelijke plek met binnen- en buitenspeeltuin, sportveld, shortgolfbaan en recreatie bowlingbaan. De combinatie eten, spelen en bowlen is een dikke vette aanrader voor een familiefeest, buurtfeest, themafeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje. Maar ook voor een kinderfeestje ben je hier op de juiste plek.

 6. 1

  Bowlen & Zo in Zwolle

  Bij Bowlen & Zo in Zwolle kun je terecht voor een gezellige middag of avond. Heb jij zin om een balletje te gooien op één van de hypermoderne bowlingbanen? Bij Bowlen & Zo zorgen ze voor vermaak voor iedereen! Je kunt er namelijk niet alleen bowlen, maar ook minigolf spelen op een gethematiseerde glow-in-the-dark mini golfbaan of een potje poolen. Én vergeet niet om een kijkje te nemen in de cocktailkaart.