De 11 leukste groepsuitjes in Salland

 • 3 minuten opladen
 • 1335 x bekeken

In Salland kun je eindeloos leuke dingen doen, in welke samenstelling dan ook. Als personeelsuitje, vrijgezellenfeest, vergaderlocatie of familiedag. Wij hebben de leukste locaties voor een groepsuitje op een rij gezet.

 1. 11

  Museumboerderij De Pothaar

  De authentieke boerderij de Pothaar biedt het decor voor allerlei feesten en evenementen. Naast dat je op deze locatie van alles zelf kunt organiseren bieden zij ook arrangementen op maat aan.

 2. 10

  Multi Fun Bussloo

  Naast de alom bekende uitdagende 27 holes Pitch&Putt baan zijn er vele andere leuke (groeps)activiteiten zoals Minigolf USA, Lasergame, Escape Rooms, Voetgolf, E-Choppers en Elektrische Steps en meer. Door de ruime ligging en het grote aanbod aan activiteiten geschikt voor grotere groepen. Er worden diverse arrangementen met bijvoorbeeld als afsluiter een BBQ de Luxe aangeboden.

 3. 9

  Recreatiebedrijf de Maathoeve

  Er is hier veel te doen en te beleven voor jong en oud. Eten, drinken en leuke activiteiten; alles op 1 locatie. Van diverse spellen tot verschillende (kook)workshops. Ideaal voor groepen, want er is ook een groepshotel waar je kunt overnachten.

 4. 8

  De Wilgenweard

  Beat The Matrix, the next level escape experience. 10 kamers, 10 verschillende werelden met 3 levels en een geheim dat smeekt om onthuld te worden! Kraak de codes, los raadsels op, werk samen en reageer snel. Voor groepen van 3 tot 32 personen en geschikt voor jong en oud! Minimum leeftijd 8 jaar.

 5. 7

  Deventer stadswandelingen

  Een stadswandeling door de stad Deventer is een bijzondere ervaring. De wandeling is een kennismaking met de middeleeuwse straatjes en steegjes in het oude handelshart van de stad, het Bergkwartier, en leid je langs de topstukken van het Noordenbergkwartier.

 6. 6

  Museumboerderij & Boerderijkamers De Pothaar

  De authentieke boerderij de Pothaar biedt het decor voor allerlei feesten en evenementen. Naast dat je op deze locatie van alles zelf kunt organiseren bieden zij ook arrangementen op maat aan.

 7. 5

  Aeroclub Salland

  Zweefvliegen is een fantastische sport, waarbij je zo vrij als een vogel kan genieten van prachtig uitzicht. Iedere zweefvlucht is een hele belevenis. Maak bij de Aero Club Salland deze belevenis mee!

 8. 4

  Sport- en Belevingscentrum De Scheg

  Dit veelzijdige bedrijf heeft een groot zwemparadijs met IJslands badhuis, in de winter kun je er schaatsen en het heeft zelfs een unieke vergaderlocatie met onderwaterbeleving.

 9. 3

  Wijngaard de Landman

  Altijd willen weten hoe je bier of wijn moet maken? Volg dan een workshop bij Wijngaard de Landman of maak je eigen likeur. Daarnaast is het mogelijk om rondleidingen te maken over de Wijngaard.

 10. 2

  Klompenatelier Dijkman

  In het Klompenatelier Dijkman valt van alles te zien. Zo geeft eigenaar Martin geregeld demonstraties over het maken van klompen (op afspraak) waarbij hij vertelt over zijn vakgebied. Ook hebben ze er een fantastisch klompenmozaïek staan van de Nachtwacht. 30.000 met de hand beschilderde miniklompjes vormen samen het klassieke meesterwerk van Rembrandt van Rijn.

 11. 1

  De Grimberghoeve

  Een familiedag, verjaardag, personeelsfeestje, bruilof, schoolreisje, reünie, buurtverenigingsfeest enz., bij ‘De Grimberghoeve’ kunt je altijd terecht. Voor zowel een paar uurtjes gezelligheid in de sfeervolle accommodatie of voor een complete dag-/avondarrangement.