Doe-tips

De 9 leukste, Sallandse cadeau's voor moederdag!

 • 2 minuten opladen
 • 538 x bekeken

Op zoek naar een leuk moederdagcadeau? Met deze high-tea's, lunchboxen en brunches en diners voor thuis maak je er samen een fijne dag van!

 1. 9

  High tea van Landgoed de Uitkijk

  Een heerlijke high tea voor thuis van Landgoed de Uitkijk. Met thee, zoete en hartige broodjes en hapjes. Voor €19.50 p.p. Bestellen kan via info@landgoeddeuitkijk.nl

 2. 8

  De Mommy Box van Grand Café Samen

  Een box vol geluk! Onder andere een fles wijn, filmvouchers van Vue, shower gel van Rituals, een chocoladereep van Tony's Chocolonely en enkele cadeaubonnen. Verras jouw moeder met deze Mommy Box voor €50,00 via matthijs@samenindeventer.nl.

 3. 7

  High-Tea-to-go van Eetcafé de Droadnagel

  Laat je verassen door een heerlijke high tea, met verschillende lekkernijen en 2 van onze favoriete thee smaken. Je hoeft thuis alleen nog maar water te koken en een paar leuke kopjes te fixen! De high tea bestel je voor €16,50 p.p. via info@dedroadnagel.nl.

 4. 6

  Scandinavian Sundays moederdagbrunch van The Lemon Tree

  The Lemon Tree bezorgt met liefde een tafel vol belegde smörrebröd, zoete heerlijkheden, bijzondere feestelijke hapjes, groenteshots, verse jus, en bubbels! Prijs €29,- euro p.p.

 5. 5

  Support your locals Deventer Moederdag-box

  Verwen je moeder met dit verrasende pakket vol met lekkers van your locals! Voor 45 euro en bestelbaar in de gemeente Deventer.

 6. 4

  Moederdagbox van Bistro De Oale Ste

  Zet een heerlijk diner op tafel met Sallandse asperges, verse kriel, roomboter van Reggezuivel, stoofpotje van kalfsvlees uit Zuna en een fles Aljibes sauvignon blanc-chardonnay. €37,50 voor 2 personen.

 7. 3

  Take out diner van Eetkamer Hier is ut

  Zet een heerlijk diner op tafel, keuze uit twee hoofdgerechten: gefrituurde champignons in bierbeslag of maaltijdsalade met gemarineerde asperges. Met een fruitsalade als toetje! Voor €11,00 te bestellen via eetkamer@hierisut.nl

 8. 2

  Ontbijt op bed van De Swarte Ruijter

  Bezorg een ontbijt op bed van De Swarte Ruijter! Het ontbijt bestaat uit aardbeien, een brioche met gepocheerd eitje en gerookte zalm, een croissant met huisgemaakte jam, bonbons en een rode roos. Dit alles voor €15,00. Bestellen kan via info@swarteruijter.nl

 9. 1

  Tasjes "voor aan de deur" van De Knapenvelder

  Landwinkel De Knapenvelder heeft verschillende tasjes samengesteld voor moederdag. Gevuld met de lekkerste streekproducten! Vanaf €9,95.