Doe-tips

De 21 leukste tips om je moeder te verwennen tijdens moederdag!

 • 5 minuten opladen
 • 4495 x bekeken

Moederdag is een dag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Moeders worden op deze dag flink verwend. Ze krijgen bijvoorbeeld ontbijt op bed en ontvangen van hun partners en kinderen allerlei leuke cadeaus. Kinderen hebben op school leuke cadeautjes in elkaar gefrutseld voor hun moeder. Daarnaast zijn ook geurtjes en bloemen een geliefd Moederdag cadeau. Naast moeders worden meestal ook oma's bezocht, want zij zijn tenslotte ook moeder! Wat is een leuk cadeau om moeders te verrassen? Bekijk onze moederdagtips uit Overijssel.

 1. 21

  Verras haar met een ontbijt

  Moederdag is niet compleet zonder een uitgebreid ontbijt. Of je haar nu verrast op bed of het op een andere manier aanpakt, het is een absolute must op deze feestdag. Tijdens een weekendje weg in Oost-Nederland verras je haar met allerlei lekkere streekproducten. Stel zelf het eten samen of verras haar met een uitgebreid Moederdag-ontbijt in een hotel, bed & breakfast of vakantiehuisje. Laat je haar liever uitslapen op deze feestdag? Sta dan wat later op en reserveer tijdig een brunch op een mooi landgoed. Dit cadeau weet ze zeker te waarderen!

 2. 20

  Ondek Salland in 1 dag!

  Vier restaurants hebben een aspergetour uitgezet door het schitterende Salland. Jullie komen met de auto langs alle highlights van Salland. Voor de deur van het restaurant serveren we het gerecht in jullie eigen auto. Met wie ga jij lekker smullen?

 3. 19

  Verras je moeder met aardbeien!

  Bij de Manderveense Aardbei kun je met de auto door de drive-in voor overheerlijke aardbeien met chocolade, wafels met verschillende toppings en smoothies. Een moederdagcadeau vergeten? Bestel dan het aardbeienpakket voor Moederdag en verras je moeder in de drive-in!

 4. 18

  Picknicken in natuurgebied De Vreugderijkerwaard

  Heerlijk picknicken aan de IJssel. Bij de Vreugdehoeve krijg je een mandje met lekkere inhoud mee, een kleedje en vervolgens geniet je van de natuur, elkaar en het lekkers! Deze picknick arrangementen kunnen alleen op reservering, uiterlijk 2 dagen voor tijd besteld worden.

 5. 17

  Moederdagpicknick

  Wat is er nu leuker dan je moeder verrassen met een leuke picknick op het St. Plechelmusplein? Juist, niets! Bestel een picknickbox bij een van de Oldenzaalse ondernemers, neem je picknickkleed mee en geniet van een heerlijke moederdagpicknick in Oldenzaal.

 6. 16

  Expeditie Polaroid

  De expeditie om Twente te leren kennen! Met een E Chopper op pad op zoek naar de plaatsen op de polaroidfoto’s. Kun jij alle plekken vinden en de bijbehorende vragen beantwoorden? Een uitdaging voor de echte puzzelaar. Het ultieme dagje uit voor moederdag!

 7. 15

  Een heerlijke brunch van WannaWaffle Zwolle

  Voor € 20 bestel je een heerlijke brunch voor Moederdag bij WannaWaffle! WannaWaffle heeft ook andere boxen gevuld met heerlijke wafels en andere lekkernijen.

 8. 14

  Lekker smullen bij Jantjes Lief

  Bestel nu een heerlijke picknick bij Jantjes Lief. Check de website voor alle opties. Het is ook mogelijk om een cadeaubon te halen bij Jantjes Lief voor Moederdag.

 9. 13

  Een heerlijke box van Bistro de Stadshoeve

  Bistro de Stadshoeve heeft voor Moederdag een aantal heerlijke biologische gerechten en boxen samengesteld. In iedere box is een vrolijke attentie voor Moederdag te vinden! Voor welke box ga jij?

 10. 12

  High Tea bij TeaRose Deventer

  De huisgemaakte High Tea is de specialiteit van de Tearose. Een heerlijke traktatie met onder andere scones, shortbread, een pie maar ook andere hartige zoete Engelse lekkernijen. Perfect voor Moederdag!

 11. 11

  Moederdag High Tea van Y.A.M.'s

  Voor Moederdag kan je een heerlijke High Tea bestellen bij Y.A.M.'s. De High Tea bestaat onder andere uit een sandwich met gerookte zalm en een sandwich met eiersalade. Benieuwd wat er nog meer bij zit? Check de website!

 12. 10

  Een Moederdag verwen box van bakkerij Happen

  Bakkerij Happen heeft voor deze Moederdag weer een heerlijke verwen box samengesteld. Deze verwen box is ook te bestellen met een persoonlijk lied!

 13. 9

  Moederdag High Tea van Landgoed De Uitkijk

  De High Tea bestaat uit twee verschillende warme hartige gerechtjes, verse broodjes, spreads, scones met marmelade en clotted cream en diverse zoetigheden zoals o.a. taartjes en macarons. Krijg jij al zin hierin?

 14. 8

  Moederdag brunch box van De Budde

  De Budde heeft weer een heerlijke brunch box samengesteld voor Moederdag. Daarnaast heeft de Budde ook een Moederdag Kidsbrunchbox. Heb jij er al zin in?

 15. 7

  De ''allerliefste mama'' Moederdag High Tea bij van Bruggen

  Een mooie kartonnen etagère om zelf te versieren en in elkaar te zetten, gevuld met lekkere broodjes, heerlijke taartjes, scones en andere verrukkelijke zoetigheden.

 16. 6

  Moederdag Walk-In High Tea van Vechtdal Express

  Geniet van de prachtige natuur tijdens een wandeling rondom Rheeze terwijl de High Tea hapjes op verschillende idyllische plekjes worden geserveerd. Hoe leuk is het om op deze manier Moederdag te vieren?

 17. 5

  Moederdag brunch Drive Inn van De Rheezerbelten

  Kom je Moederdag brunchbox ophalen via de Drive-In bij restaurant De Rheezerbelten. Hoe origineel is dat! Er is ook een speciale kinderbrunch. Heerlijk genieten met het hele gezin.

 18. 4

  Solex rijden op Moederdag bij Het Klooster van Dalfsen

  Ontdek de omgeving rondom Het Klooster van Dalfsen met een solex of een e-scooter. De toertochten van Het Klooster van Dalfsen zijn erg divers. Wat lijkt jou het leukste?

 19. 3

  Leuke Moederdagactiviteiten bij Binnenhof Paasloo

  Je moeder verrassen met een gave activiteit? Ga dan naar Binnenhof Paasloo. Hier kan je bijvoorbeeld Boerenspelen in de Weerribben of deelnemen aan een leuke pubquiz! Binnenhof Paasloo heeft het allemaal. Veel activiteiten zijn geschikt voor kinderen.

 20. 2

  Wandelen tijdens Moederdag bij de Weerribben-Wieden

  Na het ontbijt toe aan een fijne wandeling? Ga dan naar Weerribben-Wieden om lekker uit te waaien. Er zijn verschillende soorten wandelinge zoals de Weerribben rietwandeling en de Weerribben turf wandeling, en er is nog zoveel meer!

 21. 1

  High Tea van Hotel Brasserie De Pergola

  Geniet van een heerlijke high-tea arrangement van Hotel en Brasserie De Pergola tijdens Moederdag. Om je vingers bij af te likken. Smullen maar!