Doe-tips

De 11 leukste tips om je moeder te verwennen tijdens moederdag!

 • 3 minuten opladen
 • 5444 x bekeken

Moederdag is een dag die wordt gevierd ter ere van het moederschap. Moeders worden op deze dag flink verwend. Ze krijgen bijvoorbeeld ontbijt op bed en ontvangen van hun partners en kinderen allerlei leuke cadeaus. Kinderen hebben op school leuke cadeautjes in elkaar gefrutseld voor hun moeder. Daarnaast zijn ook geurtjes en bloemen een geliefd Moederdag cadeau. Naast moeders worden meestal ook oma's bezocht, want zij zijn tenslotte ook moeder! Wat is een leuk cadeau om moeders te verrassen? Bekijk onze moederdagtips uit Overijssel.

 1. 11

  Moederdag High Tea Walk In wandeling

  Moederdag vieren met de liefste mensen om je heen; genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling rondom Rheeze terwijl de High Tea hapjes op verschillende idyllische plekjes worden geserveerd. Doe mee met de WALK-IN High Tea op 8 mei.

 2. 10

  Verras haar met een ontbijt

  Moederdag is niet compleet zonder een uitgebreid ontbijt. Of je haar nu verrast op bed of het op een andere manier aanpakt, het is een absolute must op deze feestdag. Tijdens een weekendje weg in Oost-Nederland verras je haar met allerlei lekkere streekproducten. Stel zelf het eten samen of verras haar met een uitgebreid Moederdag-ontbijt in een hotel, bed & breakfast of vakantiehuisje. Laat je haar liever uitslapen op deze feestdag? Sta dan wat later op en reserveer tijdig een brunch op een mooi landgoed. Dit cadeau weet ze zeker te waarderen!

 3. 9

  Asperge diner on tour

  Elke zondag in mei is er een Asperge diner on tour. Dit is een prachtige route van 26 km langs allerlei Sallandse highlights. Chefs Kasper Stam van de Bagatelle en Niek van Leeuwen van het Buitenhuys, bundelen hun krachten om heerlijke aspergegerechten te verzorgen. Ga jij samen met je moeder toeren?

 4. 8

  Verras je moeder met aardbeien!

  Bij de Manderveense Aardbei kun je met de auto door de drive-in voor overheerlijke aardbeien met chocolade, wafels met verschillende toppings en smoothies. Ook kun je van al deze lekkernijen genieten bij hun koffieschuurtje op het terras.

 5. 7

  Picknick van Jantjes Lief

  Picknicken deze moederdag? Bij Jantjes Lief kan je verschillende picknicktassen bestellen. Zo kun je op moederdag gezellig picknicken op een van de prachtige plekjes in Zwolle. Ook kun je je moeder blij maken met een Jantjes Lief cadeaubon.

 6. 6

  Moederdagbrunch bij Bistro de Stadshoeve

  Verras je moeder met een moederdagbrunch bij Bistro de Stadshoeve in Zwolle. Tussen 10:00 uur en 12:00 uur serveren zij allerlei heerlijke biologische lekkernijen uit de streek bij de speciale brunch.

 7. 5

  High Tea bij TeaRose Deventer

  De huisgemaakte High Tea is de specialiteit van de Tearose. Een heerlijke traktatie met onder andere scones, shortbread, een pie maar ook andere hartige zoete Engelse lekkernijen. Perfect voor Moederdag!

 8. 4

  Solex rijden op Moederdag bij Het Klooster van Dalfsen

  Ontdek de omgeving rondom Het Klooster van Dalfsen met een solex of een e-scooter. De toertochten van Het Klooster van Dalfsen zijn erg divers. Wat lijkt jou het leukste?

 9. 3

  Moederdag High Tea buffet bij Landgoed De Uitkijk

  Op het hartige en zoete High Tea buffet staan onder andere; warme quiches, soesjes met geitenkaas, zalm rolletjes met roomkaas, wraps met carpaccio, scones met jam en clotted cream, huisgemaakte zoete lekkernijen en taartjes. Krijg jij al zin hier in?

 10. 2

  High Wine bij De Budde

  Bij De Budde in Nijverdal kun je lekker High Winen. En hoe leuk is het om samen met je moeder, op moederdag, te genieten van verschillende wijnen en hapjes?

 11. 1

  Wandelen tijdens Moederdag bij de Weerribben-Wieden

  Na het ontbijt toe aan een fijne wandeling? Ga dan naar Weerribben-Wieden om lekker uit te waaien. Er zijn verschillende soorten wandelinge zoals de Weerribben rietwandeling en de Weerribben turf wandeling, en er is nog zoveel meer!