Bierbrouwerij "De Pauw"

Gevestigd op het erf van de eeuwenoude Boerderij De Meulenhorst in het Eerder-Achterbroek . Specialiteit: het ambachtelijk brouwen van speciaal bieren, voornamelijk gebaseerd op Belgisch receptuur en het aanbieden van rondleidingen met proeverij.

Rondleiding en proeverij

Brouwerij van 10 speciaalbiersoorten, volgens Belgisch en Duitse receptuur: de bieren worden ambachtelijk gebrouwen, zonder gebruik van ingewikkelde meet- en regeltechniek. Dat het heel goed mogelijk is, laten ze graag zien en proeven!

Sinds voorjaar 2011 is BierBrouwerij “De Pauw” ondergebracht op het schitterend gelegen erf van de eeuwenoude Boerderij "De Meulenhorst", in natuurgebied het Eerder Achterbroek tussen Den Ham en Ommen. Het biologisch melkveebedrijf is opengesteld voor publiek en er wordt heerlijk boerderij-ijs gemaakt. Kortom: vermaak voor iedereen.

Voor slechts € 15,- p.p. ontvangt u een toelichting in de brouwerij, met daarna het proeven van de 10 biersoorten met uitleg wat je proeven kunt. Dit geldt voor groepen van 10 tot 20 personen. Wel eerst aanmelden (verplicht)! Aan de BOB wordt ook koffie/thee of frisdrank aangeboden. Kinderen kunnen kosteloos mee.

Grotere groepen zijn ook van harte welkom. Aan kleinere groepen wordt gevraagd om een paar extra Pauwbiertjes in te slaan (en dat is geen straf…)

Verdere Informatie bij: Harry Blekkenhorst Bierbrouwerij De Pauw tel. 06-11600165

openingstijden

Er zijn geen vaste openingstijden: rondleidingen met proeverij gaan altijd op afspraak. Wilt u alleen een paar Pauwbierflesjes kopen: deze staan in het onbemande erfwinkeltje van Boerderij De Meulenhorst. U kunt niet pinnen: betalen via het geldkistje of met de QR-code.

Contactgegevens

Bierbrouwerij "De Pauw"

  • Achterbroekweg 1 7731PN Ommen
  • Tel. 06-11600165
  • info@pauwbier.nl
  • www.pauwbier.nl

Contactgegevens

Bierbrouwerij "De Pauw"