Herterij Twente

Meijersweg 8, 7678 SH Geesteren

Wandelen, een huisje huren, de edelherten bewonderen, meedoen aan een excursie, uitrusten op het boerenterras of een Bambi-verjaardagsfeestje, het kan allemaal bij Herterij Twente. Je kunt de imposante edelherten vlakbij de boerderij bewonderen. Of huur een van de Hollandse Huisjes.

De Herterij Twente is een unieke boerderij met edelherten met vele faciliteiten!

Vakantiewoningen

Een heerlijk comfortabel huisje is uw uitvalsbasis voor uitstapjes de gemeente Tubbergen, Ootmarsum en de rest van Twente en Duitsland. In 2004 is een oude schuur gesloopt en zijn op die plek vakantieappartementen in dezelfde stijl opgebouwd met drie geschakelde woningen. Ieder met z’n eigen kleur, Rood, Wit en Blauw. Deze kleuren komen op speelse wijze terug in bijvoorbeeld de sleutelhangers, wasknijpers, “naam”bordjes en sfeervolle accessoires.

Kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline en met de spelletjes op de deel. En natuurlijk vinden ze het prachtig om de edelherten te voeren. Op het speelveld staat een speelhuisje voor de allerkleinsten, een voetbalgoal voor groot en klein en een tafeltennistafel.

Feesten & vergaderen

Delle de Braak is zeer geschikt voor het houden van vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Op de Heuizolder zijn 20 zitplaatsen en beneden tot 60 zitplaatsen. Beamer, projectiescherm, flip-over e.d. zijn aanwezig.

Feest op maat: Heeft u een feestje te vieren?? Met de buurt, familie, Abraham of Sarah? We helpen u graag bij het verzorgen van een Twents Tapas-buffet, warm en koud-buffet of BBQ op Delle de Braak.

Activiteiten

Zoekt u een idee voor een leuk dagje uit of een avond vertier met uw gezelschap? De Herterij biedt vele mogelijkheden. Van een excursie tot compleet verzorgde dagactiviteiten. Tevens is de Herterij de perfecte startplaats voor uw wandeling of fietsroute.

Ervaar de boerenmagie tijdens een High Tea!

Op zoek naar een leuke invulling voor een gezellige middag met vrienden of familie? We verzorgen high tea's van vrijdag tot en met zondag. Graag reserveren! Genieten van een uitgebreide high tea met een heerlijke selectie van 12 gerechten. Proef onder meer van appelgebak, quiche, scones, cupcakes, diverse sandwiches en chocolade. Op een idyllische locatie middenin de Twentse natuur. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten op ons ruime terras met gezellig plattelandsallure.

Bezoek ons winkeltje

Loop gerust even binnen in het winkeltje van Herterij Twente. Je vind er verschillende artikelen en decoratie in landelijke stijl, het Twentse edelhertenvlees in de vriezer en het boekje Boerenmagie.

U vindt er verschillende artikelen en decoratie in landelijke stijl. Daarnaast vind u er ook het Twentse edelhertenvlees, hertenbiefstuk, braadvlees, rugfilet, gehakt, haas, stoofvlees en sukade.

Ook zijn er verschillende boeken te koop in het winkeltje. Boerenmagie , 'als ik voor de lopen sta' van Frans Hendriksen en meerdere boeken van Jan Bornebroek zijn enkele voorbeelden.

Het winkeltje is elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend.

Contactgegevens

Herterij Twente

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Landelijk gelegen
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!