De Manderveense Aardbei

Broekdijk 25, 7664VD Manderveen

Ivm de corona maatregelen zijn wij niet regulier geopend, maar hebben we aangepaste openingstijden voor onze drive-in. We zijn geopend van donderdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Ook de zelfpluk is niet geopend.

De Manderveense Aardbei is het bedrijf van de familie Hindriksen in Manderveen en staat in het teken van aardbeien. Dat wordt in één oogopslag duidelijk als je het erf oprijdt. Onder de parasols op het terras staan zitjes met vrolijke aardbeienkussentjes.

Het koffieschuurtje, waar de familie gasten ontvangt, is voorzien van aardbeien- gordijntjes en op de koffiebekers staan... aardbeien. In het koffieschuurtje of het prachtige terras kunt u terecht voor een beker koffie of thee, smoothie of wafel met verse aardbeien en slagroom, of een andere heerlijke versnapering. Wat dacht u van echt boerenijs met aardbeien, aardbeien gedoopt in chocolade of zelfgemaakte saus? Ideaal om even uit te rusten na een lange fiets- of wandeltocht.

Als u verder het erf op loopt, ziet u dat de aardbeien niet in de grond worden geteeld, maar op een milieu-vriendelijke manier in veenbalen op stellingen die ongeveer 1.20 meter hoog zijn, zodat er staande kan worden geplukt. Door zo te telen blijven de aardbeien schoon van zand en stro. Ook van regen en wind hebben ze geen last, want tijdens de pluk worden er regenkappen overheen getrokken.

Zelfpluk Vanaf juli tot en met september kunt u bij ons ook aardbeien zelf plukken. Het aanbod is afhankelijk van het weer en het aantal gasten dat die dag is geweest. Alleen op reservering!!

Er wordt geteeld met het ras Elsanta, deze aardbei is heerlijk van smaak en zeer geschikt voor de inmaak. Ook kunt u er lekkere jam of saus van maken.

Streekproducten In de knusse streekproductenwinkel kunt u dagelijks producten uit de streek,(seizoen)aardbeien en andere vruchten kopen. Tevens vindt u er zelfgemaakte jam, sauzen en andere gerelateerde producten. Ook maken we graag een cadeaumand met streekproducten naar keuze voor u.

Contactgegevens

De Manderveense Aardbei

voorzieningen
  • checkmark Natuur
Ligging
  • checkmark Landelijk gelegen
Wifi
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Drempelvrij
  • checkmark Rolstoel beschikbaar
  • checkmark Rolstoeltoegankelijk
  • checkmark Voorzieningen voor scootmobiel
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!