Kwekerij Het Nieuwe Veld

Mooie natuurlijke producten gemaakt door een diversiteit aan deelnemers in een sfeervolle, veilige setting. Het Nieuwe Veld is een imkerij en een biologische kwekerij van vaste planten, bloemen en groenten. Een groene oase aan de rand van de stad Deventer.

Dat is kortgezegd Zorgkwekerij Het Nieuwe Veld; een plek voor zinvolle dagbesteding en ontwikkeling in eigen tempo. Elke dag werken hier deelnemers, vrijwilligers en beroepskrachten zij aan zij om planten, bloemen en groente biologisch op te kweken. Loop gerust eens binnen in de landwinkel en de theetuin om te genieten van al dat heerlijks! Of maak een zorgafspraak en proef van de onderlinge gezelligheid en de professionele begeleiding. Dan zal je merken: ieder mag hier gewoon mens zijn

Het Nieuwe Veld is een biologische zorgkwekerij en imkerij waar samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mooi product wordt neergezet. Op het 1,5 hectare grootte terrein zijn verschillende tuinen en kweekbedden aangelegd. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen voor eenvoudig en duurzaam tuinieren in de voorbeeldtuinen of in de Engelse bordertuin. Daarnaast bieden de verschillende bijenkasten en de imkerij met de bijoscoop en het bijenmuseum informatie over het leven van de bijen.

Contactgegevens

Kwekerij Het Nieuwe Veld

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Rolstoeltoegankelijk