Landwinkel de Knapenvelder

In het gezellige Overijssel treft u op een steenworp afstand van Raalte, in de "achtertuin" van landgoed 't Reelaer, Landwinkel De Knapenvelder. Het melkveebedrijf van Erjan& Wilma en Edwin & Yvonne Tuten... een echt familiebedrijf .

Een groot gedeelte van onze eigen melk verwerken we tot heerlijke zuivelproducten. Dat alles verkopen we in de eigen winkel, maar ook bij andere lokale en landelijke winkels. Naast dagverse zuivel ook streekproducten uit de regio en van collega landwinkels o.a. boerenkaas, diverse biologische producten en Landwinkel producten van 100% puur sap, krentemik, droge worsten tot mosterd. Op de tap: rauwe melk, azijnen en olien. Maar ook voor een geschenkpakketje of ander kadootje bent u bij ons op het juiste adres.

Of het nu dagverse zuivel is of vlees van eigen koeien, scharrel eieren uit de streek of Nieuwe Aardappelen ( los) bij ons bent u op het juiste adres. Aangevuld met verse groente en fruit, krentemik van de warme bakker of een ijsje... als het om eten gaat dan is (bijna alles) er wel.

Even een afstap plekje nodig met uitzicht op de koeien en Sallandse Landerijen? Dan bent u bij de Knapenvelder op het juiste adres. een koelkast met 100 % sap en in de diepvries wat ijsjes. ook kunt u natuurlijk ook zelf thee en koffie zetten (water punt is vrij toegankelijk) betaling is dmv (gepast) kleingeld!

Contactgegevens

Landwinkel de Knapenvelder

voorzieningen

Toegankelijkheid

  • Handmatige entreedeur
  • Rolstoeltoegankelijk