Doe-tips

Paastips: van een virtuele wandeling tot de lekkerste paasbrunch

  • 2 minuten opladen
  • 1530 x bekeken

Het Paasweekend ziet er dit jaar anders uit dan normaal. We mogen niet naar buiten. Maar je kunt gelukkig wel op allerlei manieren de buitenwereld naar je woonkamer of achtertuin halen. Hoe ga jij Pasen dit jaar vieren? Wij hebben wat ideeen verzameld om er toch nog een over-heerlijk weekend van te maken.

Een goede start van de dag

Deze keer geen tafels vol familie maar een intiemere setting van de paasbrunch. Maak het extra speciaal en bestel een unieke Paasbrunch bij één van deze lokale ondernemers. Zo maak je er samen toch nog een gezellige gebeurtenis van. We hebben leuke adresjes uit het Vechtdal, Salland en IJsseldelta verzameld die een Paasbruch aanbieden. Bekijk hier onze Twentse tips van ondernemers die een lekkere paasbrunch voor je regelen. In Weerribben-Wieden kun je thuis zelfs genieten van een Paasdiner, -brunch, of heerlijke high tea van één van de ondernemers. Ook de Sallandse ondernemers hebben uitgebreide paasgerechten voor je klaar staan.

Virtueel wandelen op de Sprengenberg

omschrijving
omschrijving

Helaas kunnen we na de brunch niet meer naar buiten om de mooiste wandelingen te maken. Maar virtueel wandelen kan ook! Zo kun je met streetview in google maps de oranje wandelroute op De Sprengenberg volgen. Wandel mee!

Ontdek de wonderen van de wereld

Stap daarna in de virtuele tour van De Museumfabriek. Via de website van De Museumfabriek kun je een virtuele tour maken door de Wunderkammer. In deze spannende collectiepresentatie maak je in een groot aantal kabinetten kennis met de wonderen van de wereld. Je ontdekt er dat het enorme skelet van een mammoet verrassend veel lijkt op jouw eigen skelet. Je maakt er een reis door de nacht. Je bewondert de beroemde kevercollectie van De Museumfabriek. Je ziet waar wereldreizigers heen gingen en wat ze mee terug naar huis namen. De Wunderkammer is een reis vol avonturen, en die maak je nu thuis. Veel plezier!

Een lekkere afsluiter

Als je de Paasbrunch goed gepland hebt, dan zul je richting het einde van de dag toch weer trek hebben. Gelukkig staan ook dan de restaurants in Overijssel voor je klaar. Nu snappen we dat dat voor één Paasdag misschien wat te veel van het goede is. Gelukkig is er ook nog zoiets als een Tweede Paasdag. Bekijk hier alle restaurants in Overijssel die een bezorg -en afhaalservice bieden. Eet smakelijk!