Doe-tips

Verras je valentijn met deze tips uit Overijssel!

 • 6 minuten opladen
 • 3252 x bekeken

Wauw, de Overijsselse ondernemers hebben ontzettend veel originele producten en activiteiten bedacht om jouw Valentijn te verrassen! Wat dacht je bijvoorbeeld van Brommers kiek'n bij Droste's, een Kiss & Ride autopuzzeltocht of Proeftuin’s “Box of Love”? Wij kunnen in ieder geval niet kiezen, maar hopen dat jij wel snel een keuze kunt maken. Bekijk hier onze tips!

 1. 17

  Drive Through Valentijnsdag

  Het rijden van de Drive Through Rally biedt weer perspectief. Geniet, geheel coronaproof, van elkaar en de buitenwereld! De Drive Through Rally staat gedurende het Valentijnsweekend garant voor een romantische en hartstochtelijke tour over de mooiste weggetjes van Salland en Twente. Elke route bestaat uit 2 etappes van ca. 1.5 uur. Compleet met vers bereide lunchpakketjes op tussenstops bij lokale horeca. Bij de finish staat er ook een mooi Valentijnspakket klaar voor thuis.

 2. 16

  Brommers kiek'n bij Droste's

  Ook dit jaar vliegt Cupido Droste's niet voorbij. Het is alleen anders dan we gewend zijn. Er kan en er mag nog steeds weinig. Dat is meestal niet leuk, maar eigenlijk wel perfect voor een unieke Valentijnsdag. Dit jaar heeft Droste's we speciaal voor Valentijn een brommers kiek'n arrangement. Voor €199,- voor 2 personen. Het gaat hierbij om een overnachting inclusief sharing-diner en ontbijt in de medium, large of patiokamer op 14 februari aanstaande.

 3. 15

  Kiss & Ride autopuzzeltocht

  Ontdek het prachtige Twente met een romantische autopuzzeltocht boordevol liefdespuzzels en Valentijn decoratie. Met het Valentijn Kiss & Ride liefdespakket ga je een autopuzzeltocht maken in Twente. Kom langs historische gebouwen en prachtige natuur, ga met een pontje en rijd over smalle weggetjes.

 4. 14

  Theaterbox

  Wil jij je geliefde verrassen met een wel heel bijzondere en romantische avond? Bestel dan de Mystiek Xperience Valentine box van Mystiek Theater en ontvang deze aan het eind van een hilarische en romantische drive-through. Eenmaal thuis verrast de box je compleet!

 5. 13

  Valentijnsmenu voor thuis

  Haal het valentijnsmenu in huis en geniet thuis van een overheerlijk valentijndiner. De gerechten worden gekoeld maar geheel voorbereid en verpakt meegegeven. Bij het afhalen krijg je een instructie mee over het verwarmen en/of opmaken en garneren van de gerechten. Dit diner is tot 12 februari 20.00 uur te bestellen en kan dan zaterdagavond 13 februari tussen 18.00 en 19.30 of op 14 februari tussen 10.00 en 12.00 uur afgehaald worden. Kosten: € 38,50 per persoon, kinderen €17,50.

 6. 11

  Sunsetcruise om naar uit te kijken

  Geef je Valentijn een Sunsetcruise van De Veerman van Kampen om samen alvast naar uit te kijken! De Sunset Cruise van De Veerman van Kampen was een succes in 2020 en ze willen heel graag nog veel meer mensen laten genieten van zo’n prachtige avondtocht! Speciale Valentijns actie: De cadeaubon wordt gratis voor je ingepakt als een originele flessenpost. Bestel voor vrijdag 12 februari, in overleg bezorgen ze het graag bij je thuis.

 7. 10

  Valentijn Kookworkshop

  Verras jouw geliefde met je kookkunsten Maak samen met chefkok Stanly Rutten van Rumah Rasa je 3 gangen Valentijnsdiner via een online kookworkshop, voor maar 15 euro! Online leren we je de kneepjes van het koken, bereid je een heerlijk Indonesisch 3 gangen Valentijnsmenu voor je geliefde!

 8. 9

  Valentijn 2021 at home Binnenhof Paasloo

  Valentijn 2021 is thuis genieten van een heerlijk thuisbezorgd Valentijn menu door Restaurant 't Binnenhof in Paasloo (in omgeving Steenwijk). Een 3- of 4-gangen diner op sousvide basis. Dit menu is gemakkelijk zelf serveerklaar te maken. Het diner wordt thuisbezorgd tussen 16.00 en 17.00 uur. De kosten zijn voor een 4-gangenmenu €39,50 per persoon.

 9. 8

  Romantisch arrangement bij Fletcher

  Beleef een fantastische Valentijn bij Fletcher! . Ga er samen even lekker tussen uit naar één van de Fletcher hotels. Hier kunnen jullie in alle rust genieten van elkaar en er een dag van maken om nooit meer te vergeten. In de hotels is aan alles gedacht, zoals het aanbieden van afhaal- en bezorgservice (ontbijt, lunch, diner en drankjes) voor onze gasten in het hotel. Je kunt je dus nog steeds laten verwennen tijdens een verblijf in de Fletcher hotels.

 10. 7

  Tour d'Amour

  Ga op Valentijnsdag culinair acontuur met je lief door het Reestdal! Een 5- gangen diner route langs 5 verschillende restaurants. Villa Kalkoven,Sukade Cafe Restaurant, Poortman Châteauhotel en -restaurant, De Havixhorst Restaurant & Wijnbar De Nachtwacht. Geniet!

 11. 6

  Liefdesdiner én liefdesontbijt

  Van Valentijnsdag een echte verrassing maken? Valentijnsweekend staat bij de Rheezerbelten in het teken van elkaar verwennen, romantisch zijn en elkaar nog eens extra vertellen hoeveel je van elkaar houdt. Verras jouw partner en vier de liefde met een ontbijt of diner!

 12. 5

  Valentijns arrangement De Zon

  Wil jij je geliefde even flink in de watten leggen? Dan is dit arrangement perfect, zeker in deze tijd! Het Valentijns arrangement bestaat uit het volgende: - Ontvangst met romantische cocktail - Bos rozen bij aankomst - Overnachting in comfortkamer - 4-gangen sharing dinner - Ontbijt op bed

  Reserveren is verplicht via 0529-455550 of receptie@dezon.nl.

 13. 4

  De Valentijn Brunchbox

  Wie ga jij verrassen op Valentijnsdag met deze lekkernijen en mooie bloemen? Bestellen van de Valentijn brunchbox kan t/m woensdag 10 februari 16.00 uur! De box kan opgehaald worden op zondag 14 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur. Mail je bestelling voor de brunchbox/vega brunchbox/kids brunchbox en bloemen door via info@lemonade-raalte.nl. Geef in de mail aan voor hoeveel personen en welke box je wilt bestellen, of je er een roos of plukboeket bij wilt, en hoelaat je de bestelling komt ophalen!

 14. 3

  3-gangen valentijnsbox

  Verras je Valentijn met deze heerlijke dinerbox van bistro de Oale Ste! Een lekker menu met een goede fles wijn en een rode roos van Tuincentrum Odink.

  Bestel snel deze box via de mail Info@oaleste.nl of via de webshop.

 15. 2

  Proeftuin’s “Box of Love”

  De liefde van je leven (en jezelf), dit jaar tijdens Valentijn , extra verwennen?!

  Bestel de “Box of Love” en vraag naar de smaakvolle en met liefde gevulde opties.

  Bel naar 0570-561391 of mail je bestelling naar Info@bijripperda.nl

 16. 1

  Bagatelle

  Bestel je volgend weekend een diner voor thuis, maak er dan een echt Valentijnsgeschenk van. Kies op de site zelf het diner uit dat je lekker vindt. Klik daarna de Valentijnsbutton aan en... done.

  Op de door jou gewenste datum en tijd wordt het diner thuisgebracht. In de box zit, behalve het 3-gangen diner, een fles Prosecco en 2 wijnglasringen. Op de mooi verpakte box zit een rode roos en, als jij dat wilt, ook de naam van je Valentijn.

  Woon je binnen een straal van 25 kilometer van Bagatelle? Dan is de bezorging inclusief.