Even de drukte van je werk achter laten. Even geen pushberichten, whatsapp, e-mails van collega’s of tijdsdruk. Even geen schreeuwende kinderen. Kortom, even helemaal niets. Ook al is er in Overijssel genoeg te doen. Wij vinden het heerlijk om soms even helemaal niets te doen. Lekker op adem komen. De batterij weer opladen. Zodat je daarna vol energie aan de slag kunt gaan. In Overijssel hebben we kleinschalige sauna’s en wellnessfaciliteiten waar je kunt relaxen en de drukte achter je kunt laten. Het enige waar je van gaat zweten is de….. sauna.

Wellness is tijd nemen om te ontdekken

wat er echt toe doet

Neem tijd voor jezelf en voor elkaar!

Je vriendin al een tijdje niet meer gesproken? Of gaan de gesprekken alleen over het werk en het drukke gezinsleven? Dan wordt het tijd voor een bezoek aan één van de sauna- en wellnessfaciliteiten die Overijssel rijk is. Hier maak je tijd voor jezelf en voor elkaar in een ontspannen sfeer. Er zijn vele mogelijkheden voor je. Wil je meer dan een dag weg? Boek dan een wellness-hotel. Houd je vriend ook van wellness? Verras hem met een nachtje weg in een romantische hotelkamer met jacuzzi. Wil je een weekend weg met vriendinnen? Ga naar een groepsaccommodatie met spa of naar een unieke B&B met Turks stoombad. Wil je genieten van zwembaden, gemasseerd worden, een beautybehandeling of massage ontvangen? Alleen van het schrijven hiervan worden wij al helemaal zen.

Bekijk hier alle wellnesslocaties!

uit het Oosten

Kleinschalige spa's

Laarzen zijn het perfect outfit voor een dagje wellness
Om je hoofd leeg te maken

De hort op

Wellness draait niet altijd om komkommer maskers, yoga of meditatie. Het kan veel simpeler. Trek je laarzen aan en trek er op uit in de natuur. Er is zo veel te ontdekken als je er stil bij staat. Misschien neem je wel een vriendin mee op je wandeltocht voor een leuk gesprek of je luistert lekker naar een nieuwe podcast. Neem wel een moment om even te genieten van alles wat je niet hoort.