Othmar Bierspa

Dompel jezelf onder in al het goeds wat bier te bieden heeft. In de Othmar Bierspa - de allereerste bierspa van Nederland - kom je lekker tot rust. Stap in het heerlijke bierbad met water, hop, mout en gist. Tap onbeperkt je eigen Othmar bier. En maak gebruik van alle andere wellness-faciliteiten die de bierspa-ruimtes te bieden hebben. Kortom: geniet van deze bijzondere ervaring!

In de Othmar Bierspa geniet je 1,5 uur lang van een heerlijke privéruimte met daarin verschillende wellness-faciliteiten. Geniet van een heerlijk bad gevuld met warm water en de ingrediënten van bier; hop, mout en gist. Dit zijn ingrediënten die ook daadwerkelijk goed zijn voor je huid en haar, vanwege de aanwezige vitamines en anti-oxidanten. Deze zorgen voor een herstel van de huid en productie van collageen. Daarnaast kun je heerlijk tot rust komen in de massagestoelen en bierbarrelsauna’s én koel je heerlijk af in een dompelbad of onder de stortdouche. En dat alles, terwijl je onbeperkt gebruik kunt maken van de tap, met daaraan heerlijke Othmar Pilsner.

In de Othmar Bierspa zijn verschillende ruimtes waar je met diverse groepen gebruik van kunt maken. De ruimtes zijn van 2 tot 16 personen, die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden waardoor je met een groep van maximaal 36 personen in de bierspa kunt. Perfect voor een relaxed weekendje weg, of een gezellige dag met vrienden of collega’s.

Daarnaast is het ook mogelijk om een sessie in de bierspa te combineren met een brouwerijtour door de Othmar Bierbrouwerij of een overnachting in de Othmar Herberg. Een uniek hotel met 12 kamers volledig ingericht in bierstijl.

voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi