Overijssel is verrassend. Is tot rust komen in het prachtige landschap en in de schitterende natuur. Toch wil je soms wel eens extra tot rust komen, even helemaal ontspannen. Ook dat kan prima in Zwolle. Zwolle biedt namelijk voldoende wellnessfaciliteiten zoals ook het zoeken naar een sauna in Zwolle geen lastige opgave is. Het betekent dubbel tot rust komen, en even helemaal weg uit de hectiek van alledag.

Deze locaties in de buurt vind je misschien ook interessant.

Overijssel verrijkt je

Sauna Zwolle om helemaal te ontstressen

SaunaSwol is een goed voorbeeld van een sauna die helpt je volledig te ontstressen. En het mooie is dat het middenin de weilanden verscholen ligt. Typisch Overijssels dus. Daarmee is, net als eigenlijk alle andere activiteiten in Overijssel, het opnieuw prima te combineren met bijvoorbeeld een fietstocht.

Nemen we SaunaSwol als voorbeeld, dan heb je daar de beschikking over faciliteiten als een Russische Banja, een panorama sauna, een Finse praatsauna en een grote opgietsauna. Er is echter meer, want de term sauna gaat eigenlijk niet op voor de faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken. Daarmee doe je de faciliteiten namelijk ernstig tekort. Wat te denken van een zwem- en stoombad, een zwemvijver, een scrubruimte, wisselbaden, zonnebanken en een Engelse landschapstuin? Bovendien kun je een middag wellness Zwolle afsluiten door te genieten van al het lekkers dat geserveerd wordt in het restaurant. Het is onthaasten in optima forma.

Steeds weer nieuwe ervaringen opdoen

Een bezoek aan de sauna in Zwolle past geheel in lijn met de activiteiten in de natuur en de culturele activiteiten die Overijssel te bieden heeft. Het is steeds weer nieuwe ervaringen opdoen en genieten van kunst en cultuur. Je bent er echter vaak ook even uit om te ontspannen, te ontsnappen aan de stress op je werk. Dat kan dus ook al uitstekend in Overijssel, in een wellnesscentrum in Zwolle of in een van de sauna’s die je in Zwolle vindt. Als je slim bent en je kiest voor Overijssel, reserveer dan ook een hotel met wellnessfaciliteiten. Want Zwolle heeft een groot aantal hotels die je wat dat betreft ook op de wenken kunnen bedienen. Over een win-win situatie gesproken.

Het maakt een bezoek aan Overijssel extra ontspannend

Wat gebleken is, is dat de rust die Overijssel zo kenmerkt in combinatie met een bezoek aan een wellnesscentrum in Zwolle voor extra ontspanning zorgt. Je bent na een bezoek niet meteen weer terug bij af. Je ontspant extra en bewezen is ook al dat de faciliteiten op het gebied van sauna en wellness dik in orde zijn in Overijssel en zeker ook in Zwolle. Ook de omgeving van Zwolle heeft wat dat betreft echt iets te bieden.

Mooi om er in eigen land op uit te gaan

Het maakt Overijssel extra verrassend en het bewijst dat het een provincie is die meer heeft te bieden dan de inderdaad bijzondere landschappen, steden en activiteiten. Overijssel zit vol met bijzondere plekken die je steeds weer weten te verrassen. Waarvan je kunt leren en waar jij je nog verbaast over hoe mooi de natuur eigenlijk is. Bovendien is Overijssel als provincie en Zwolle als veelzijdige stad een voorbeeld van hoe mooi het eigenlijk is om er in eigen land op uit te gaan.