Doe-tips

De gezelligste zomermarkten in Overijssel

 • 2 minuten opladen
 • 2771 x bekeken

Zomermarkten bieden een unieke kans om te genieten van lokale producten, ambachtelijke waren en een gezellige sfeer. Ontdek de charme de steden en dorpen terwijl je snuffelt tussen kraampjes vol vers voedsel, handgemaakte souvenirs en meer.

 1. 7

  Blauwvingerdagen

  Ontdek de charme van de Blauwvingerdagen in de pittoreske binnenstad van Zwolle! Dwaal langs kramen gevuld met vintage, retro en brocante schatten, vinyl, boeken, en nog veel meer.

 2. 6

  Zomer Heerlijckheid

  De gezelligheid van een sfeervolle buitenfair: van 12 t/m 14 juli vindt de Zomer Heerlijckheid plaats op het betoverende Landgoed Warmelo in Diepenheim. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen.

 3. 5

  Boergondische Markt Oldenzaal

  Elke 2e zaterdag van de maand (maart t/m december) verwelkomen we je graag op de Boergondische markt in Oldenzaal. In combinatie met de warenmarkt een complete beleving!

 4. 4

  Boerenmarkt Vilsteren

  De Boerenmarkt op Landgoed Vilsteren, die elke derde zaterdag van de maand plaatsvindt, is een markt met lokale producten. Het samenspel van natuur en lokale boeren resulteert in een markt die bruisend is van leven en iedere keer een feestelijke en smakelijke belevenis biedt voor alle bezoekers.

 5. 3

  Siepelmarkt

  Traditiegetrouw wordt het historische centrum van Ootmarsum op de laatste donderdag van juli en de eerste twee donderdagen van augustus, omgetoverd in een gezellige markt.

 6. 2

  Deventer Boekenmarkt

  In de historische binnenstad en langs de IJsselkade van boekenstad Deventer vindt jaarlijks het nationaal bekende evenement de 'Deventer Boekenmarkt' plaats. Met meer dan 850 boekenkramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste van Europa.

 7. 1

  Jaarmarkt Ommer Bissingh

  De Ommer Bissingh jaarmarkt is een begrip in wijde omgeving en trekt veel marktliefhebbers naar deze markt in Ommen. Net als voorgaande jaren zal de markt met sfeervolle kramen in het centrum van Ommen plaatsvinden. De Bissingh is van oorsprong een traditionele jaarmarkt. Sinds 1557 op de tweede dinsdag in juli.