Ontdek vestingstad Steenwijk

Vanuit deze luxe boutique B&B

Steenwijk is dé stad voor liefhebbers van Art Nouveau of Jugendstil. De bekende beeldhouwer Hildo Krop is de kunstzinnige trots van de stad en heeft dan ook een eigen museum in Villa Rams Woerthe. Hoog tijd om deze bijzondere vestingstad te ontdekken! Wij geven jou die kans en mogen een overnachting voor 2 personen in de gloednieuwe luxe B&B De Stadssingel weggeven. Vanuit dit stijlvolle Rijksmonument bezoek je de monumenten van de stad, ontdek je het historische centrum én ervaar je ook hoe Steenwijk twee keer het Spaanse leger verslaat tijdens de Spaanse Belegering.

Wat je moet doen?

Niet veel.

Je laat je gegevens achter en ontvangt onze nieuwsbrief vol tips, inspiratie en acties voor een dagje weg of vakantie in Overijssel. En daarnaast maak je dus kans op deze geweldige prijs: Een nachtje weg voor 2 personen in B&B De Stadssingel in Steenwijk t.w.v. € 130,-. Incl. ontbijt & welkomstdrankje op de kamer.

De winactie loopt van 24 september t/m 17 oktober 2021. De prijs kan verzilverd worden t/m 31 maart 2022 (op basis van beschikbaarheid en m.u.v. Kerst). De winnaar wordt 18 oktober 2021 per mail bekend gemaakt.

Schrijf je in en doe mee!

Schrijf je in en doe mee!

Sfeerimpressie