Sammy in de jungle (speur)route

Vind je het ook zo leuk om te rennen, te springen en te speuren? Dan ben jij super geschikt voor deze route die over het Hulsbeek gaat.

Klimmen, klauteren en kruipen….ben je daar goed in? Dat mag tijdens deze leuke kinderspeurtocht over recreatiepark het Hulsbeek. Met een aantal leuke opdrachtjes inclusief Sammy stickertjes.

De speurtocht is incl. leuke Sammy tas: € 4,95 per tocht.
Het tasje kun je tijdens de openingstijden van de Tourist Info Oldenzaal kopen en doen wanneer je zin hebt! Kom je snel deze leuke speurtocht doen?

Let wel!

Het parkeergeld voor een auto op Recreatiepark het Hulsbeek is in het hoogseizoen € 6,- en in het laagseizoen € 3,-.

Meer weten? Loop onze winkel binnen en laat je verder informeren.
Voor inlichtingen en boekingen kun je contact opnemen met Tourist info Oldenzaal via tel. 0541-514023 of info@oldenzaalpromotie.nl.

ARRANGEMENTEN OP MAAT

Een dagje uit met familie of vrienden, het personeel of met jouw vereniging? Dan is Oldenzaal, de Glimlach van Twente de juiste keuze! Oldenzaal heeft veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Informeer vrijblijvend.

Om het voor iedereen makkelijk te maken, zijn er een aantal arrangementen ontwikkeld die kant-en-klaar te boeken zijn. Maar wellicht wil je juist iets anders of een combinatie? Dan is dat geen probleem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden tel. 0541-514023 of mail info@oldenzaalpromotie.nl.

Wanneer

11 mei - 8 apr 2023
  • elke maandag: - uur
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
€ 4,95

€ 4,95 per Sammy tasje gevuld met de route, stickers en een kleurplaat met kleurpotloden.