De Groene Karavaan

Winterse natuurbeleving bij De Koppel

Brrrrr… We gaan op avontuur! Kom je met ons mee? Op woensdagmiddag 8 februari staan er twee winterse activiteiten op de planning van de Groene Karavaan die plaats gaan vinden bij de Koppel!

import-85670-63c74bb769623.jpg

IceKids: Het blotevoetenpad in de winter
Van 13:30 tot 14:30 lopen we samen het blotevoetenpad door de Koppeltuinen. Want op blote voeten lopen is een ontzettend leuke en spannende manier om letterlijk in contact te komen met de natuur. We lopen een parcours over verschillende ondergrond, van zacht gras tot zand, en van fijn grind tot grote keien. Als we weer terug zijn gaan we heerlijk opwarmen met warme chocomelk en een stroopwafel. Ben jij er ook bij? De IceKids tocht is voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Beleef Natuur in Hardenberg: het magazine
Om 15:00 volgt er een presentatie en excursie exclusief voor leden van de Facebookgroep Natuur in Hardenberg. We zullen het nieuwe magazine presenteren en gaan vanaf 15:30 op excursie door het Vechtpark.Mocht er op het moment van de excursie hoog water zijn, dan gaan we op hoogwaterexcursie met een aantal specialisten als gids. Bij ‘normale’ omstandigheden gaan we met de schrijvers van het magazine op pad. Na de excursie komen we nog even gezellig bij de Koppel bij elkaar onder genot van glühwein en een kaasplankje.

Meer informatie en aanmelden

Wanneer

-