Muziek

OZARK HENRY

Ozark Henry heet in het dagelijkse leven Piet Goddaer en staat bekend als een ontzettend invloedrijke Vlaamse muzikant, producer en arrangeur tijdens zijn aanstaande bezoek aan Zwolle viert hij …

Ozark Henry heet in het dagelijkse leven Piet Goddaer en staat bekend als een ontzettend invloedrijke Vlaamse muzikant, producer en arrangeur tijdens zijn aanstaande bezoek aan Zwolle viert hij het 20-jarig bestaan van zijn meest succesvolle album ‘Birthmarks’ met een integrale uitvoering van het album, aangevuld met een greatest hits set!

Ozark Henry krijgt in het begin van zijn carrière steun uit onverwachte hoek want niemand minder dan David Bowie blijkt erg gecharmeerd van het geluid. Hierdoor krijgt Ozark Henry de prachtige bijnaam Le Jeune Bowie Flamand. De Jonge Vlaamse Bowie!

Zijn grote doorbraak kwam met het album ‘Birthmarks’ in 2002. Vorig jaar werd er een jubilieumversie van dit album uitgebracht en uiteraard hoort daar ook een tour bij. Nummers als ‘Word Up’, ‘Rescue’, ‘Intersexual’ en natuurlijk zijn grootste hit ‘Sweet Instigator’ klinken live het allermooiste! Een show die niet mag missen tijdens dit feestelijke jaar voor Hedon. Hedon Vijftig Jaar. Birthmarks twintig jaar. Laten we dit feest samen met Ozark Henry vieren.

Wanneer