Expositie

Verbeeldt in Verbinding

Een solo-expositie met het werk van Ann Sijtsma. Haar werk staat de laatste jaren in het teken van industriële vormgeving en vrije kunst. Ze heeft als doel werk te maken waardoor een andere zienswijze mogelijk wordt, werk dat je kunt gebruiken om tot de kern van het bestaan door te dringen.
De expositie wordt zaterdag 22 april om 10.30 uur officieel geopend.

De laatste expositie op de bovenverdieping genaamd ‘Verbeeldt in verbinding’ | een solo-expositie met het werk van Ann Sijtsma.

In 1974 is Ann Sijtsma afgestudeerd op de Kunstacademie “Vredeman de Vries” in Leeuwarden. Na twee jaar de richting monumentaal gedaan te hebben en daarna de afdeling publiciteit - waar ze in afgestudeerd is - begon ze haar carrière als vormgever bij het WRIK, Welzijns-kritische Reclame en Ideologische Communicatie. Na een paar jaar is ze een eigen studio gestart met de verschuiving naar meer commerciële klanten. De afgelopen jaren stonden bij haar werk in het teken van industriële vormgeving en monumentale / vrije kunst. Ze is op zoek naar nieuwe vormen door vrije kunst en het grafisch / digitale werk te integreren. Wat haar enorm boeit is het spanningsveld tussen fragmentatie en verbinding, tussen verdeeldheid en eenheid. Ze heeft als doel werk te maken waardoor een andere zienswijze mogelijk wordt, werk dat je kunt gebruiken om tot de kern van het bestaan door te dringen.

De expositie wordt zaterdag 22 april om 10.30 uur officieel geopend en is verder op de gebruikelijke tijden te bezoeken van 20 april t/m 6 mei 2023. Voor meer informatie over de activiteiten van Galerie Steenwijk kunt u kijken op www.galeriesteenwijk.nl. Ook kunt u ons volgen op onze Facebook- en Instagrampagina. Wilt u persoonlijk op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een bericht naar contact@galeriesteenwijk.nl o.v.v. ‘uitnodigingen’.

Wanneer

20 apr - 6 mei 2023
  • elke maandag: - uur
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
gratis