Workshop Glasmozaiek / Stippen 3D verven

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ook hier als eens een keer geweest? Van harte welkom en volg ook eens een leuke workshop ... Alleen of samen met je vriendin of buurvrouw..... 3D stippen bij Itty's Place € 15,- pp incl. Werkstuk en materialen en koffie/thee/frisdrank en wat lekkers.

Itty’s Place is een gezellig en sfeervol atelier voor het houden van diverse creatieve activiteiten met o.a. Glasmozaiek, 3D Diams verf, Decoupage, Bloemstukken maken etc.Deze activiteiten kunnen zowel individueel als in groepsverband en zijn geschikt volwassenen en kinderen.

Tijdens deze middagen / avonden leer je onder deskundige begeleiding omgaan met bovenstaande technieken. Koffie/thee, frisdrank en wat lekkers is altijd aanwezig.

Opgave voor workshop en meer informatie over data neem dan contact op via mail: Glasmozaiek-kado@kpnmail.nl of via 0612732891

Wanneer
  • 6 jan - 6 jul 2020
    • elke vrijdag | uur
Prijzen
€ 15,00 Entreeprijs
meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!