★ ★ ★

Hotel Hardenberg I Slapen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Omringd door rust, ruimte en comfort. Goede smaak en warme aandacht, dat zijn de kernmerken waarvoor Hotel Hardenberg/ De Rheezerbelten staat.

Het weergaloos aantrekkelijke Vechtdal, het schitterende natuurgebied in Overijssel. Een unieke plek om even te ontsnappen aan de alledaagse hectiek.Genieten is van alle tijden of het nu lente, zomer, herfst of winter is.Vanuit het hotel wandelt of fietst u direct de ongerepte natuur in, de zandverstuivingen de Rheezerbelten en Beerzerbulten en de staatsbossen en naar de rivier de Vecht om heerlijk te kunnen zwemmen of te kanoën, vanuit Gramsbergen naar Hardenberg of verder de rivier af richting Diffelen.

Algemene Informatie

Gasten kunnen bij het hotel een fiets huren om de omgeving te verkennen. Het centrum van Hardenberg ligt op 2,5 km afstand. Op 3 km afstand vindt u het recreatiegebied Oldemeijer. Tevens beschikken wij over een pannenkoekenrestaurant en de Rheezer Bistro met een Frans-Italiaanse keuken met een voorliefde voor Vechtdal streekproducten.

Contactgegevens

voorzieningen
Ligging
  • checkmark Bij het bos
Voorzieningen
  • checkmark Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • checkmark Bruikbaar toilet
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!