Bijen Museum

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 28 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Open: apr-nov: op vr en za 10-16 uur. Ons Bijenmuseum maakt uw bezoek aan Salland compleet. Verder vindt u bij ons biologische vaste planten, snijbloemen, een tuinwinkeltje en een gezellige theetuin met thee en taart uit eigen tuin.

In het Bijenmuseum kunnen bezoekers van groot tot klein op een veilige manier kennis maken met de bijen. Op Kwekerij Het Nieuwe Veld is sinds kort een Bijenmuseum te vinden. Dit is een zeer welkome eduatieve aanvulling op onze imkerij waar nu al ruim 20 bijenvolken onderhouden worden. Ze zijn gehuisvest in verschillende typen kasten, van holle boomstronk tot traditionele spaarkast. In een demonstratiekast kunnen bezoekers de bijen van heel dichtbij bekijken.

Contactgegevens

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Salland Marketing.
Zoek advies!